2777
2789
عنوان

امروز تولدشه

152 بازدید | 9 پست

چند وقتیه باهم کات کردیم... اون چند ماه پیش اومد تولدمو تبریک گف :| 

میدونم دیگ نباید بهش فک کنم ولی...

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

اگه دوسش داری تبریک بگو شاید برگشتین بهم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تبریک بگو. اگه دوست داشتی زنگ هم بزن 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

اگه مطمئنی کسی تو زندگیش نیس تبریک بگو

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
اگه دوسش داری تبریک بگو شاید برگشتین بهم

بر نمیگردیم..خانواده هامون مخالفن هرکاری کردیم قبول نکردن

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
برو تبریک بگو. اگه دوست داشتی زنگ هم بزن 

ضایع نمیشه؟؟ البته مطمعنم اون خیلی خوشحال میشه تبریک بگم روز تولدمم ک پیام داده بود اصلا دلش نمیومد خدافظی کنه بره..

ولی خب اخه چ فایده...

اگه مطمئنی کسی تو زندگیش نیس تبریک بگو

از وقتی کات کردیم ن اون وارد رابطه با کسی شده ن من..یکی دوساله

ضایع نمیشه؟؟ البته مطمعنم اون خیلی خوشحال میشه تبریک بگم روز تولدمم ک پیام داده بود اصلا دلش نمیومد ...

نه چرا ضایع بشه. برو تبریک بگو اینجوری خیلی بهتره

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..