2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا شاید به نظر خودت زشت میرسی ولی درواقع اینجوری نباشی 

من خودم وقتی تو آینه نگاه میکنم مخصوص صبح ها 

که موهام بهم ریخته هست چشام یکم پف کرده زود میرم موهامو میبندم وبه صورتم میرسم خیلی صورتم خوب میشه 

قبلا به صورتم نمی‌رسیدم ولی الان به زیبایی های صورتم پی بردم وبه صورتم میرسم 

توهم همین کارو کن به صورتت برس زیبایی حق شماست❤️ 

موافقم الان کلا عقلا به چشمه دختر و پسرم نداره.بودن کنار کسی ک قیافه خوبی داره خب حس بهتری به ادم میده تا با کسی ک زشته.البته به این اعتقاد دارم ک زشت اونجوری وجود نداره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

هرکی خوشگلیای خودشو داره عزیز

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
دقیقا خودت برای چی از اون دختر خوشت میومد چرا باهاش بودی!؟

در وصف اون دوستم بگم ک هیکلی درشت دماغی گنده صورتی زشت با لباسای گَل و گشاد و بد تیپ اما اما اما سراسر انرژی مثبت اصلا از یک کیلومتریشم ک میگذشتی انرژی مثبتش روحتو جلا میداد ...

کنارش لبامون همیشه خندون حتی اساتید هم اون که نبود دلتنگش بودن بسیار مومن ...

من انسان های مذهبی دیدم اونقدر افراطی هستن ازشون میترسی میگی اگه نزدیکش بشم منو میکشه... اما دوستم یدونه غیبت نمیکرد در عین حال پایه ترین دوستی بود ک دیدم فاطمه رجبی هر جا ک هستی خدا پشت و پناهت گلم مهربون دوست داشتنی

والا به نظرم این دوره زمونه دیگه ادم بدشکل وجود نداره..همه یا متوسطن یا زیبا... با یه رژ ادم کلی قیا ...

منافل باز و فرورفتگی و جای جوش درمانش چیه؟

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
منافل باز و فرورفتگی و جای جوش درمانش چیه؟

میکرونیدلینگ و کربوکسی تراپی

هر شب موقع خواب صورتتو با گلاب پاک کن و بخواب (نذار نور بهش بخوره)

هر بار میری دستشویی صورتتو با آب سرررد بشور 

گاهی 
😔😔😔خیلی سخته خیلی اذیت شدم خیلیا نادیده گرفتنم خیلی حرفا شنیدم 

اوناییکه نادیده میگیرن یابدرفتاری میکنن بی فرهنگن

جدی نگیراینجورادمارو

ولی تاجاییکه امکان داره برای عمل بینی ودندون و...اگرایراد داره خرج کن بلاخره بهترمیشی برای خودت قشنگ شونه دیگری...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
پروفت عکس خودته؟ من نمیفهمم این مدل رژ زدن هاتون رو رژ رو  روی سیبیلتون میمالین که لباتون بزر ...

منم اینطوری رژ میزنم

چون لبام‌باریکه واقعا

قشنگ تر میشع اینطوری

هک گوشی(سیمکارت،اینستا،تلگرام،مخاطبین،پیامرسان،روبیکا)     اهدای عضو...اهدای زندگی💝من حامی اهدای عضوم🙃☝️       #عشقپلیسی ام🧿❤😍"طُ مرا جانُ جهانی                            اگ درباره "مامایی" میدونید سوال داشتم لطفا ریپلی بزنید💜