2777
2789
زشت .... یه دوست داشتم زشت بود بیش از حد زشت اما کنارش اینقدر بهمون خوش میگذشت ک کل دخترای دانشگاه ...

دقیقا خودت برای چی از اون دختر خوشت میومد چرا باهاش بودی!؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

فقط پول میخواد☹مردم ی دماغ عمل میکنن از این رو ب اون رو میشن.

عمل چیه من یه ریباندینگ کردم ازین رو به اون رو شدم. چهرم خوبه موهام افتضاح بود.  حالا اینقدر خوب شده😆 همیشه می گفتم مردم چجوری تحملم می کنن با این موها

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریباندینگ چیه عزیزم 

صافی موهای فر.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من یکیو میخام که زشته خودمم زشتم فقطم خودمون همدیگه رو جذاب و زیبا خطاب قرار میدیم🤣🤣🤣 ادم که نباید به چشم همه بیاد به چشم یه نفرم بیای کافیه بعدم برا اون یه نفر صبر داشته باش هنووز سنی نداری.....

تو این زمانه اره زشتی بده وقتی یکی قیافش زیاد خوب نیس هیشکی بهش اهمیت نمیده بعضی ادما فقط ب قیافه توجه میکنن اونی ک ظاهرش زیبا نیس گناهش چیه خب همه رو خدا خلق کرده خدا نگذره از اونایی ک دل میشکنن 

هرچی ادم غمگینه ریخته تونی نی سایت 😁😁ادم وقتی میاد غم وغصه ادمارو میبینه فقط ولی چیکارکنم کاربری قبلیموگفتم لغوکردن باز اومدم نتونستم دووم بیارم معتاد نی نی سایت شدم انگار 😅😅😅
تو این زمانه اره زشتی بده وقتی یکی قیافش زیاد خوب نیس هیشکی بهش اهمیت نمیده بعضی ادما فقط ب قیافه تو ...

چقدر خوب این حرفت حرف دلمه چقدر خوب درک کردی

حسین آرام جانم حسین روح روانم❤
من یکیو میخام که زشته خودمم زشتم فقطم خودمون همدیگه رو جذاب و زیبا خطاب قرار میدیم🤣🤣🤣 ادم که نبای ...

😔😔😔خیلی سخته خیلی اذیت شدم خیلیا نادیده گرفتنم خیلی حرفا شنیدم 

حسین آرام جانم حسین روح روانم❤

سلام اسی منم زشتم🤣🤣🤣🤣🤣 ولی ایقد ب خودم رسیدم چاق شدم عیبها صورتم کمتر ب چشم میاد  اعتماد به نفس رفته بالا جوریکه الان حس میکنم زیباترینم 

آرایش کن تیپ بزن خوشگل کن والله

بعدشم ایقد اعتماد  به نفس گرفتم حس میکنم بدون آرایش هرچند قشنگ نباشم طبیعی بهتره از فیک

حاظرم قسم بخورم ک از من زشت تر نیستی 

فک کن ابروهام اصلاح نمیکنم موهام هم رنگ نمیکنم دیگه

خدایا تو بهترینی  مرسی  ک هستی ❤
😔😔😔خیلی سخته خیلی اذیت شدم خیلیا نادیده گرفتنم خیلی حرفا شنیدم 

میشه قیافه ات توصیف کنی ؟ شاید بد نباشی

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن