2777
2789
عنوان

میشه خرید کنین ازم؟

300 بازدید | 14 پست

چند شب هست ک منتظرم کسی ازم اون چندتا بدلیجاتی ک باقی مونده رو بخره.من توی باسلام غرفه دارم یعنی راحت میکنین خرید کنین.فقط ۱۲ تا باقی مونده.اگه کسی کمتر هم هست براش حساب میکنم فقط بخاطر اینکه زودتر فروخته بشه.همشم حراج زدم.

کارها وارداتیه و فانتزی.

میشه لطفا برید توی باسلام و بنویسین گردنبند ساحلی تا اسم غرفه ی من بیاد؟

فروشگاه بدلیجات میخک.

دوستان اگه باسلام برید ممکنه تخفیف هم داشته باشین اونجا خودشون ۲۰تومن تخفیف میدن انگار.

اونجا میتونین بهم پیام بدین اگه تخفیف نداشتین خودم براتون پایینتر میزنم.

فقط میشه کمک کنین این ۱۲تا زودتر به فروش بره؟

خسته شدم بخدا.

کلافه شدم.

بریم توی باسلام! یک لینک بزار حداقل

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

تبلیغ بانیمد و باسلام واینا مننوعه فکر کنم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریم توی باسلام! یک لینک بزار حداقل

اخه نی نی یار بهم گفت لینک نزار چون یه نفر تاپیک منو گزارش کرده بود و من نتونستم دیگه لینک بزارم.

اگه لینک هم بزارم اینجا آبی نمیشه‌ فکر کنم نمیدونم دقیقا.چون اینجا گوگل هست و باید جای دیگه ای اون لینک رو کپی کنین.

من میزارم براتون.

https://basalam.com/mikhak.online.shop

تبلیغ بانیمد و باسلام واینا مننوعه فکر کنم

عزیزم خود نی نی یار بهم گفتن توی قسمت فروشگاه نی نی سایت میتونم غرفه‌ام رو تبلیغ کنم.

اگه تاپیک های قبلتر منو ببینین من از اینجا مشتری هم داشتم.❤

بیشتر شبیه تبلیغ برنامه باسلام بود تا فروش کالای خودتون. لینک بزارید تا پیدا کنیم فروشگاهتون رو.

لینک میزارم ولی اینجا آبی نمیشه چون اینجا گوگل هست.

باید جای دیگه ای کپی کنین

https://basalam.com/mikhak.online.shop

از عکسهای بدلیجات اینجا بزار ببینیم  لطفا

ببینین آپلود نمیشه ولی توی دو سه تا تاپیک قبلم هست فکر کنم نوشتم به اضافه عکس.

من نتم از فورجی اومده اچ پلاس.

و همش در حال لود میزنه عکس رو.

من باسلام ندارم  کارتو بزار اینجا ببینم

اگه اینجا بزارم هم به هرحال برای خرید باید بیاین باسلام.چون اونجا امن هست و هیچکجای دیگه اعتماد نمیکنن.

اگه برای عکس میخواین دو سه تا تاپیک برید قبلتر.یه جا نوشتم عکس.

اونجا گذاشتمشون.

غرفه ی من

چک کردم پرروزی باشید