2777
2789
عنوان

خواستگار

280 بازدید | 6 پست

بچها من یه خواستگاری داشتم باهم اشنایی داشتیم

مادرش که زنگ زدمثلا اول هفته بود گفت اخر هفته میایم

عروسمم میارم

من دوس ندارم جلسه اول جز پسر و مادرش بیان روم نمیشه اما چیزی نگفتیم

اما بعد عروسشون نیومد و بعد فهمیدم که بهونه اورده بااینکه چندروز وقت داشته اماده بشه و کاری هم نداشته

نمیدونم چرا بهم برخورد.حس کردم منظور داره از کارش

شماهم اگه بودین مثل من فکر میکردین ؟

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
ن بابا خواسته راحت باشین باهم مثبت فکرکن گلم

خیلی ناراحت شدم راستش. درست نیست وقتی چندتا غریبه منتظرتن اینجوری کنی.بی حرمتی به خونواده شوهرشم بود بنظرم

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم راستش. درست نیست وقتی چندتا غریبه منتظرتن اینجوری کنی.بی حرمتی به خونواده شوهرشم بود ...

عزیزم ناراحت نشو شاید گفته اصل کاری شمایین همو ندیدین نپسندیدین بلند بشه بیاد چیکار حالا اگر خواهرش بود بعد دیگه باید ناراحت شی این دو کوچه اونور تره بهتر ک نیومد

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
عزیزم ناراحت نشو شاید گفته اصل کاری شمایین همو ندیدین نپسندیدین بلند بشه بیاد چیکار حالا اگر خواهرش ...

واقعا بهتر که نیومد😂🤍

همون چیزی که خواستی شد الان چرا ناراحتی بعدشم اومدنش مهمم نبود

آره خوشحال شدم از نیومدنش ولی حس کردم حسودیش میشه یه همچین چیزی.از این بدم اومد