بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا چقدر دنیا با این همه بزرگیش برام تنگ اومده .مگه توقع زیادی دارم از زندگیم. همه درها به رویم بستس. به حق سوره یوسف که درهای بسته رو به روش باز کردی به روی منم درهای رحمتت رو باز کن. کار درست و غلط رو دیگه تشخیص نمیدم. اگه کمکم نکنی غرق میشم
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
تا صبح صدات میکنم تا در بسته رو به رویم باز کنی. خدایا من کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم...یا علیم که بر همه چیز آگاهی یا بصیر که همه چیز رو میبینی یا سمیع که همه چیز رو میشنوی یا قدیر که برهمه چیز توانایی یا رحیم به من رحم کن یا لااله الا الله انت سبحانک انی کنت من الظالمین به حق دعای یونس منو از غم رها کن ربنا هب لی من لدنک رحمت به حق دعای زکریا به من فرزندی عطا کن انک سمیع دعا که شنونده دعایی. خدایا به حق عظمت یاسین به من نظری کن که کاسه صبرم لبریز شده. رهایی رو برام رقم نزن که من بنده ضعیفتم
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
خدایا همه امورمو به تو واگذار میکنم. لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم که هیچ قدرت و نیرویی بالاتر از تو نیست. خودت اونجوری که دلت میخواد رو بوم زندگی من نقاشی کن. خداجونم به حق سوره قلم مینویسم که اجابت کنی خودت گفتی از رگ گردن به من نزدیک تری خودت گفتی ازم بخواه تا بهت بدم
خدایا شکرت که هوامو داری خدایا شکرت که بهم سلامتی دادی. خدایا شکرت هزار بار شکرت خدایا شکرت که محرابم بهم دادی خدایا شکرت که چشم دشمنانم کور کردی خدایا شکرت که هوامو داری خدایا شکرت که تا الان هرچی خواستم بهم دادی خدایا شکرت که دوسم داری. خدایا دستمو بگیر که خییییییییلی بهت نیاز دارم یا قدیر