2789
عنوان

ب دادم برسید

189 بازدید | 15 پست

دارم میمیرم از درد ...لعنت ب من   چرا نرفتم دکتر الان همه خوابن ....گوشم درد میکنه ورم کرده انگار استخون داخلشه ...تو رو خدا اگه راه حلی بلدید بگید ...

من ب آرزوهایم قول رسیدن دادم 🤩😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سیر بذار توی هردوتا گوشت

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

خواهرم دو سه هفته درد گوش بوده حتی دیده روز به دروز گوشاش سنگینتر میشه میگفته حس میکنم چیزی تو گوشمه خلاصه که ازدرد نمیتونسته بخوابه یکی به شوهرش گفت گوشای خانومتو دود بده اقا یهو هزار پای گیج ازگوشش. میاد بیرون ومیمیره اونم بزرگ واییی 😬

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

اوه اوه عفونت کرده عزیزم

من سالی یه بار اینجوری میشم به طرز خیلی وحشتناکی! طوری که اینقدر ورم میکنه و دردناک میشه حتی دستگاه معاینه گوش داخل گوشم نمیره ک دکتر ببینه😐

خود درمانی فایده نداره؛ حتما باید دکتر بری

من هر بار اینجوری میشم کلی امپول میزنم

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
یا ابلفض 😨😨😨😨

به خدا خواهرم غش کرده بود ازترس هزار پاهم ازدود کلا سرش میچرخید 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸