2777
2789

عهه عکست مثل منه😁😁😁😁

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا؟ 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
دواستانیم مرخصی نشدبگیریم

هر طور شده همو ببینین دوری خیلی سخته حتی اگه در حد یکی دو روز باشه. چطوری این روزا رو میگذرونی واقعا سخته عزیزدلم. من و شوهرم دو سال نامزد بودیم واقعا سخت بود راه دور

هر طور شده همو ببینین دوری خیلی سخته حتی اگه در حد یکی دو روز باشه. چطوری این روزا رو میگذرونی واقعا ...

نمیشه.ه همون موقع ک عقد کردیم تاریخ آخراین ماهو مشخص کرد ک بیا

اونروز بش گفم برات مهم بودم زوتر میومدی

نمیشه.ه همون موقع ک عقد کردیم تاریخ آخراین ماهو مشخص کرد ک بیا اونروز بش گفم برات مهم بودم زوتر میو ...

نه تو رو خدا دلشو نشکن اون بنده خدا هم سرش شلوغه دیگه اینطوری سرد میشه تو سعی کن پیام بدی حالشو بپرسی مطمئنم دلش پر میزنه واست😍

نه تو رو خدا دلشو نشکن اون بنده خدا هم سرش شلوغه دیگه اینطوری سرد میشه تو سعی کن پیام بدی حالشو بپرس ...

خب منم خسته شدم.هر کی میرسه میپرسه چرا نمیاد فکر میکنن بینمون مشکلی هس