2777
2789
عنوان

کرونا

131 بازدید | 14 پست

عموم تب و لرز و استفراغ و تنگی نفس داره بعد به بابام میگن بیا ببرش دکتر و بیمارستان هرچی به بابام میگیم علائم کروناس میگه نههه حالا ما چه گناهی کردیم مامانم فشاری و قلب دردیه خودم باردارم و استراحت مطلق کارامو مامانم میاد انجام میده بعد بابام حاضره ما کرونا بگیریم ولی اون خوب بشه و ببرتش دکتر.جالب اینجاست این عموم و زن عموم تو خوشی ها شون یادی از ما نمیکنن تا ی جا گیر میکنن یاد ما میفتن.اعصابم خورده بدجور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباتون رو کلا بفرستین خونه عمو  بگین برنگرد خونه

مگه میشه دیشب بردتش بیمارستان حالا دوباره زنش زنگ زده بیا شنبه ببریم دکتر.خب زنشم رانندس چرا خودش نمیبره اخه حرصم گرفته

مگه میشه دیشب بردتش بیمارستان حالا دوباره زنش زنگ زده بیا شنبه ببریم دکتر.خب زنشم رانندس چرا خودش نم ...

پروتکل های یه فرد کرونایی رو برای پدرتون اعمال کنید

یکی از نزدیکان ما هم که الان بدجور درگیر شده فقط رفت یه دور با رفیقش زد و گفت حساسیت فصلی داره نه کرونا

انتظار ...

میتونه برای هر کسی پیش بیاد

بگین دوتا ماسک بزنن و برن فقط الکل داشته باشن دست ها رو مدام الکل بزنن 

قبل از رفتن و موقع برگشتن آب نمک قرقره و داخل بینی هم بریزنن (9گرم نمک در یک لیتر آب جوشیده سرد شده) یا قرقره سرم نمکی نرمال سالین

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
پروتکل های یه فرد کرونایی رو برای پدرتون اعمال کنید یکی از نزدیکان ما هم که الان بدجور درگیر شده فق ...

بابام ماسک میزنه ولی رعایت نمیکنه هرچی بهش بگیم میگیم بیرون میری دست به چشم نزن برعکس همین کارو میبینم انجام میده حالا که دیگه بدتر

فقط من بدبختم این وسط که استراحت مطلقم از خونه بیرون نمیرم خودمو قرنطینه کردم خیلی زوره اینجور کرونا بگیرم

عزیزم دیگه نذار مادرت بیاد ، از شوهرت کمک بگیر 

تا خونه باشه ی کاری بازم انجام میده واسم ولی بیشتر اوقات صبح ساعت ۶ که میره ساعت ۱۱ شب برمیگرده...

منم تو خونه همش تنهام بعد همین جور از خونه که بیرون نمیرم انگار دارم افسردگی میگیرم دیگه اگه مامانمم نخواد بیاد تو خونه دیوونه میشم.

دعا کن این زنش دست از سرما و زندگیمون برداره.هرچی ازش بگم کم گفتم

میدونی چندوقت پیش زنگ زده خونه به مامانم گفته تو خوب شانس  داری ی حقوق بازنشستگی ماه به ماه میگیری ما ن شغلش آزاده .بعد نمیدونه بابام هرچی میگیره قسط میده واسه جهیزیه من.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز