2777
2789
عنوان

کرونا

2308 بازدید | 11 پست

دوستان من کرونا گرفتم البته فردا نوبت اسکن دارم بدنم درد میکنه تب و لرزسردرد سرفه هم دارم چی بخورم زودی خوب شم اینم بگم من آلرژی دارم و بشدت مشکل ریه دارم ریه هام ضعیفن خودم قرصای ویتامینه میخورم صبحی هم به دکتر گفتم آمپول ویتامینه برام بنویسه همون صبحی زدم

الان هم رفتم دکتر برام دارو و سرم نوشتن که بچه ام خیلی گریه میکرد کسی نبود مواظبش باشه دکتره هم اصرار که سرما خوردی ولی با این وضعیتی که من دارم شک دارم احساس میکنم بدن دردم مثل سرما خوردگیهای قبل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز چندمه؟ اگه سرفه و تنگ نفس داشتی اسکن بده عزیزم 

سرفه که دائما میزنم بخاطر آلرژیک ولی یه یک هفته ای قطع شده بود از امروز سرفه هام شروع شدن اما پشت سر هم نیست،روز شنبه ای گلودرد دلشتم سوزش گلو نه ها گلو درد انگاری توی گلوم زخم شده باشه بعدش اون خودش خودبخود خوب شد بدن درد و تب و لرزهام شروع شدن البته الان لرز دارم و خیلی سردمه با وجود تب 

الان هم رفتم دکتر برام دارو و سرم نوشتن که بچه ام خیلی گریه میکرد کسی نبود مواظبش باشه دکتره هم اصرا ...

حتماً تست بده.

همسر منم همین حالتهارو داشت، دکتر گفت سرماخوردی، که بعد تست داد دیدیم مثبته. خودشون میگن الان سرماخوردگی نیست  بعد اینجوری میگن.

استارتر تاتست بدی، نعناع دم کن بخور، کُندر بجوشون بخور.

خیلی واسه ریه وعفونتش خوبه.

بوخور اکالیپتوس، آویشن وبابونه و....خیلی خوبه.

اگه نداری  همون باآب خالی هم شده بوخور بگیر  ریه هات نرم بشه

سرفه که دائما میزنم بخاطر آلرژیک ولی یه یک هفته ای قطع شده بود از امروز سرفه هام شروع شدن اما پشت سر ...

همه اینا علائم کروناست دیگه. منم گلوم درد میکرد انگاری توش زخم بود و سوزش شدید داشت 

همه اینا علائم کروناست دیگه. منم گلوم درد میکرد انگاری توش زخم بود و سوزش شدید داشت 

آخه میگن آبریزش و سوزش گلو از علائم کرونا نیست البته صبحی هم رفتم همینو به دکتر کفتم دکتر گفت نمیدونم والا نمیتونم بطور قطعی بگم کروناست یا سرماخوردکی ولی باید قرنطینه بشی گفتش علایمی که داری احتمال میدیم کرونا باشه،اسکن ریه انجام دادم و اکسیژن خونمو هم گرفتن

آخه میگن آبریزش و سوزش گلو از علائم کرونا نیست البته صبحی هم رفتم همینو به دکتر کفتم دکتر گفت نمیدون ...

ن کی میگه آبریزش و گلو درد از علائمش نیس. من خودم کرونا داشتم اینارو داشتم.. عزیزم الان اصلا فصل سرماخوردگی نیس. شما یه سرفه یا هرچیزیو باید بذاری ب حساب کرونا. حالا ایشالا ک نباشه و زودتر خوب شی فعلا بیرون اصلا نرو و مایعات زیاد بخور