2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

930 بازدید | 113 پست

بچه ها چقدر احتمال داره امشب بیاد؟

چرا همش میگن زنگ زدن به برترا من مردم از نگرانی😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب فک نکنم

خداکنه اصلا خداکنه نصف شب بیاد من میخوام همه خواب باشن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دوشنبه آینده میاد

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ن بابا 

امشب نیس

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
عه مگه زنگ زدن.... امشب نمیاد راحت بخواب

نمیدونم راست میگن یا دروغ بنظرت چقدر احتمال داره نصف شب بیاد🤕

خداکنه اصلا خداکنه نصف شب بیاد من میخوام همه خواب باشن

چه فرقی میکنه بالاخره که باید بگی به همه

خواهر. برادر . دوست گرامی با لایک نکردن خود باشعور بودن خود را میرسانید . با تشکر . لایک نکن حتی به غلط💜💜💜💜
نه تا شنبه یا یکشنبه خبری نیس

وای خداکنه بنظرت نصف شب میاد؟

ن بابا  امشب نیس

اره بیشتر میگن امشب نیست من خیلی استرس دارم..بنظرت نصف شب میاد؟