2777
2789
عنوان

با کسی ک... چه کنم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 18 پست
نمیخوام باهاش بد حرف بزنم ولی رو مخه خیلییی

توهم تحولش نگیرتاحساب کاربیاددستش بهش بهادادی دوربرداشته خیال میکنه کیه 😎یکی اینجابودهی لایکش میکردم ریپش میکردم اعتنایی نمیکردخداشاهده دیدم لیاقت نداره دیگه محل سگ هم بهش نمیدم😑باهرکی مثل خودش👍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک‌نکنم کسی خوشش بیاد  خودشم این رفتار باهاش بشه بدش میاد ولی عوض نمیکنه اخلاقشو

خب پس چ بهتر

تو ام همین کارو باهاش بکن😑😂

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
توهم تحولش نگیرتاحساب کاربیاددستش بهش بهادادی دوربرداشته خیال میکنه کیه 😎یکی اینجابودهی لایکش میکرد ...

خوب کردی واقعا منم باید یاد بگیرم‌👍🏻👍🏻

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖