kiaannaa مدیر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5942 عنوان با کسی ک... چه کنم؟😐 | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 18 پست بچه ها ی دوستی دارم وقتی پیام رو میبینه سین میکنه جواب نمیده بهش گفتم! گفتم اینکه میبینی و ج نمیدی ی نوع توهین به منه میدونستی؟ برگشته میگه خیر مرسی ک گفتی خوب من چی بگم الان😐خیلی بدم میاد 😣من خودم اینجوری نیستم🙁 “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖 1400/05/07 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiaannaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5942 شما دارین اطرافتون همچین کسی؟ “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24301 نمیخوام باهاش بد حرف بزنم ولی رو مخه خیلییی توهم تحولش نگیرتاحساب کاربیاددستش بهش بهادادی دوربرداشته خیال میکنه کیه 😎یکی اینجابودهی لایکش میکردم ریپش میکردم اعتنایی نمیکردخداشاهده دیدم لیاقت نداره دیگه محل سگ هم بهش نمیدم😑باهرکی مثل خودش👍 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
سباااا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 19324 فکنکنم کسی خوشش بیاد خودشم این رفتار باهاش بشه بدش میاد ولی عوض نمیکنه اخلاقشو خب پس چ بهترتو ام همین کارو باهاش بکن😑😂 من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....
kiaannaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5942 توهم تحولش نگیرتاحساب کاربیاددستش بهش بهادادی دوربرداشته خیال میکنه کیه 😎یکی اینجابودهی لایکش میکرد ... خوب کردی واقعا منم باید یاد بگیرم👍🏻👍🏻 “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖