2821
2789
دیگه از دستش اعصابم بهم ریخته همش خودش بیرون یه روز تعطیل تو خونه هست همش سرش یا تو گوشی هست یا تلوز ...

من بهت پیشنهاد میکنم برای خودت چای یا قهوه درست کنی و به هیچی فکز نکنی فقط اونو بنوشی

و خودتو ب ارامش دعوت کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن این کار رو، منم چند روز قبل همین حال رو داشتم و دیروز این کار رو کردم و الان اندازه دنیا غم تو د ...

واقعا حالتو میفهمم بخدا تا حرف میزنم چرت و پرت جواب میده 

منم دارم گریه میکنم انشالله مشکلت حل میشه سخت نگیر بخاطر بچه هات بمون 

ما هکش سر نداشتن بچه درگیریم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بدترین عید غدیر عمرم رو گذروندم 

تنها با کلی غصه، وحشت، بغض 

کاش تموم بشه، کاش بمیرم، بمیرم و خدا هوای بچه هامو داشته باشه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من بهت پیشنهاد میکنم برای خودت چای یا قهوه درست کنی و به هیچی فکز نکنی فقط اونو بنوشی و خودتو ب ارا ...

دیگه این کارها جواب نمیده تا حرف میزنم میگه خسته شدم از دو نفری بودن بچه نداریم بریم بیرون چیکار دو نفری حال نمیده تو الانم خوشحال نشسته داره پایتخت میبینه بیشعور خان خودمو خیلی کنترل میکنم نرم دعوا راه بندازم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بدترین عید غدیر عمرم رو گذروندم  تنها با کلی غصه، وحشت، بغض  کاش تموم بشه، کاش بمیرم، بم ...

منم صبح بلند شدم گفتم عیده دعوا راهدنندازم بعد اقا اینجوری کرد بیشعور نفهمم 

واقعا حالتو میفهمم بخدا تا حرف میزنم چرت و پرت جواب میده  منم دارم گریه میکنم انشالله مشکلت حل ...

موندنم دست خودم نیست 

وگرنه میموندم، هر جور بود میموندم 

اما میخواد طلاقم بده 

دیگه زمانی نمونده 

تا تونستم وقت کشی کردم بلکه درست شه، دلش نرم شده 

سر یک دعوا الکی زدم همه چی رو داغون کردم،. خدا نگذره از مادرش که آتیش بیاری کرد و همه چی رو بدتر کرد، خدا به حق همین روز تو همین دنیا جوابشو بده که ببینم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
بچه دوست نداری خودت؟

خیلی دوست دارم روزی که من التماس میکردم بزار بچه دار شیم اقا میکفت نه الان زوده هیچی نداریم الان هم که همه چی داریم خدا بهمون بچه نمیده

😐😿میز افتاده رو من بعد شوهرم بلندم کرد الان نمیتونم بلن شم 

ای وای چه بد.والا خیلی سخته خدا بهت رحم کنه انشالله خوب شی جانم عب نداره تا میتونی استراحت کن کارارو بده شوهرت انجام بده 

به آینده هنوز امید دارم💜
موندنم دست خودم نیست  وگرنه میموندم، هر جور بود میموندم  اما میخواد طلاقم بده  دیگ ...

ولش کن اون تا اقدامی نکرده تو هم جلو نرو بشین زندگیت رو بکن اصلا بهش فکر نکن 

ولش کن اون تا اقدامی نکرده تو هم جلو نرو بشین زندگیت رو بکن اصلا بهش فکر نکن 

اقدام کرده و مراحل آخر داره طی میشه.....