زحمت کشیدی😐خب همش ۳ رکعته مال الان. نکنه گذاشتی همرو یه جا بخونی😐😂😂😂
😂۴ رکعت عشاء مونده هنوز
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
از نردبان بودن ، بسیار غمگینم ... از آسمان بودن ، بسیار غمگینم ... تمرین کنم باید ، دیوار بودن را... چون فوجِ ماهی ها؛ در نفت می میرم… دریای آلوده؛ دارد به آرامی، کم می کند از من، بسیار بودن را
دیگه از دستش اعصابم بهم ریخته همش خودش بیرون یه روز تعطیل تو خونه هست همش سرش یا تو گوشی هست یا تلوزیون بعد یه بیرون منو نمیبره خستم کرده بعدم زبونش درازه
لعتت بر کرونا که من خونه نشین شدم دلم گرفته
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
هنو اذان نگفتن که 😂فعلا استراحت کن زود خسته میشی😒😂
🤣
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یه عالمه تو دلم غمه امدم تو تخت دراز کشیدم دوست دارم برم یه دعوایی حسابی با شوهرم راه بندازم جیغ و د ...
نکن این کار رو، منم چند روز قبل همین حال رو داشتم و دیروز این کار رو کردم و الان اندازه دنیا غم تو دلمه و پشیمونم، فقط خودم خراب شدن به درک، یک کورسوی امید بود به تداوم زندگیم که اونم خاموش شد، فقط میگم کاش بمیرم و نبینم که قراره از بچه هام جداشم، الانم دارم با گریه مینویسم اینارو، نمیدونم چرا این قلبی که چند روزه داره تیر میکشه، وای نمیسته که راحت بشم، که دست به خودکشی نزنم
رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند