2777
2789
عنوان

خیلی وحشتناکه 😱😱😱

192 بازدید | 10 پست

دقیقا بهمن ۹۸ بود نشسته بودم روی مبل داشتم بیسکوییت میخوردم حس خیلی کمی ازمعده درد پیدا کردم . از اون موقع به بعد حس میکردم از مری تا معدم درد میکنه . عرق نعنا و ...برام خوب بود اما نه دائما . بعدش دیگه اگه گشنه میموندم حسابی مشکل داشتم . چون قبل از ۹۸ مدرسه ای بودم و چندسال عادت داشتم هیچی تا ۵ساعت که برمیگردم نخورم .بعدش یه مدت کوتاهی تهوع داشتم که الان ازبین رفته. الان هم خیلی اوقات درد میگیره و کمردرد. یبوست هم دارم و یه مدت ترش میکردم که الان ندارم . فقط درد . خیلی میترسم ولی اگه مشکلی داشته باشم دوست ندارم بفهمم ‌. بنظرتون اگه بیماری جدی بود تا الان زنده میموندم ؟ مشکل اشتهام ندارم🥺🥺🥺🥺😪😪😪😑😑😔😔😔😔 ولی چایی حساسم کیک نمیتونم بخورم آب یخ نوشابه و خیلی چیزا .😭😭😭😭😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم زنده که میلیونی شاید از مثانه کلیه... باسه

🙃من دخترم 🙂مَن از نَســــل لِـــــیلی اممَن از جِنـــس شــــیرینَم    غرورم زندگیه منه  تونخ ما نباش جر میخوری  ʕ´•ᴥ•`ʔ  

مشکل گوارشی داری دیگه عزیزم  

ولی همسرم بعد از غذا نیم ساعت فقط دراز میکشه الان چند ساله دارو رو کلا کنار گذاشته 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
انشالله که چیزی نیست عزیزم باترست روبه رو شو مثل من نباش برو دکتر انشالله چیز ساده ای هست ورفع میشه

نه من نمیرم دکتر . یا با تغذیه مناسب خوب میشه یا هم نه . دیگه چیکار کنم ؟؟؟🤔

نه من نمیرم دکتر . یا با تغذیه مناسب خوب میشه یا هم نه . دیگه چیکار کنم ؟؟؟🤔

خوب عزیزم اول باید ببینی مشکل چی هست زخم داری نداری کولیت نیست یا رفلاکسه یا ...

نگران نباش چیز خطرناکی نیست اما اگه رعایت نکنی در اینده دچار مشکل میشی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱