من ۱۷ هفته سقط کردم طبیعی کامل دیدمش عکسم گرفتم ازش
بعدش بخاطر خون و کثیفی های رحم کورتاژم کردن
تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
اتفاقا کورتاژ میشدی خیلی بهتر بود واسه من ناهنجاری قلبی داشت خودم سقطش کردم خیلی سخته واقعا واسه منم پسر بود
الانم باردارم خیلی نگرانم ماهی دیگه میرم ان تی خدا خدا میکنم دختر باشه چون دخترابدنشون مقاوم تره
تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
سخت بود واقعا ولی خب از کورتاژ میترسیدم و خداروشکر ب اونجا نرسید
ولی باید میدادیش تا آزمایش کنن دلیلشو بفهمن خیلی نادره که اینجور تو چند ماهگی ایست قلبی