2777
2789
عنوان

اندیشه یا پرند...

5203 بازدید | 38 پست

سلام،میخوایم یه واحد کوچیک بخریم اندیشه بهتره یا پرند هیچ اطلاعی نداریم؟لطفا راهنمایی کنید  اگه اطلاعی داریدو بگید چرا؟و کدوم فازش خوبه برا خرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولتون چقدره؟ وام هم برمیدارید و رهن میدین ؟ به نظرم اندیشه بهتره فاز 3 و بعد 1 اگه براتون دسترسی م ...

آره عزیزم،پولمون خیلی زیاد نیس اگه با وام باشه برامون بهتره،فاصله اندیشه تا تهران چقده؟ویه واحد 60،70متری حدودای چقد میشه تو فاز 1یا3،ممنون میشم جواب بدی

آره عزیزم،پولمون خیلی زیاد نیس اگه با وام باشه برامون بهتره،فاصله اندیشه تا تهران چقده؟ویه واحد 60،7 ...

پس فاز 1 بخرین. حداقل نقدینگی باید 300 باشه که 160 وام داره و با توجه به واحد حدود 80 تا 100 تومن رهن میره. متراژ 40 تا 55 برای شرایطی که گفتم. من با ماشین شخصی کمتر از 30 دقیقه به آزادی میرسم.

ممنونم مهربونم از توضبحاتت،پول نقد مون در حدنهایتش 400هست

خب با این مبلغ فقط سر فاز 1 بگردین. بگین نهایتا تا سوم شرقی و غربی میخوایم. شهرک مریم و بعد از چهارم شرقی و غربی اصلا سمتش نرید که از سر فاز دور میشین و برای رفتن به تهران باید 2ماشین عوض کنید. انشا... که براتون جور شه و لذتشو ببرین.

شما فاز چند میشینین؟

پدر همسرم سر فاز 1 هستن. خونشون رو سال 96 خریدن. اونا میخواستن فاز 3 برن که من گفتم خرید براتون سخت میشه و از تهران دورتر میشید😂. واقعا هم سود کردن و همیشه بهم میگن.