سلام دوستان من دوتا پیج پیدا کردم برای کار در منزل ( آیدی هاشون onlineworker.ir و admin.online.work ) هستش واسه کار ادمینی و تایپیست و .. میخواستم بدونم ایا کسی قبلا کار کرده اینجور جاها ؟ ایا قابل اعتماد هستن ؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من به سه جا از این کار تایپو اینا پول دادم همشونم بدش دیگه جواب ندادن اصلا اعتماد نکن همش کلاه برداری یکیشون کلا دیلیت کرد بعد واریز چیزیم نبود گفتم ۳۵ چیه حالا
توجه کنید ... همه یآدما جنبهی رابطهی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
من داخل تلگرام اگهی دیدم رفتم پیام دادم پولم ۵۰ تومن دادم ... دارم انجام میدم اولین بارم هست تا فردا باید فایلو تحویل بدم اگه خوب بود و پولم بهم دادن 😂😂میام بهت معرفی میکنم به نظرم می ارزید
نه ببین واقعا نمیشه اعتماد کرد مثلا من کاری که فردا باید تحویل بدم گویندگی هست از روی ۳۰۰ صفحه که دستمزدش ۲۰۰ تومن هست اگه پولو داد یادم نره میام حتما بهت میگم
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
یه جا هم بود فرا عصر پول میخواست واسه ثبت نام بچه ها گفتن هی واسه هر پروزه ازت پول میخواد پرو ...
نه من ۵۰ دادم برا ۵ تا کار هر وقت خواستم عوض میکنم کارارو خدایی تا الان ۳ تا کار برداشتم هیچ کدومشو درست انجام ندادم و تحویل ندادم حالا یکی تازه برداشتم قول دادم تحویل بدم