2821
2789
عنوان

کار در منزل

1252 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من دوتا پیج پیدا کردم برای کار در منزل ( آیدی هاشون onlineworker.ir و admin.online.work ) هستش واسه کار ادمینی و تایپیست و .. میخواستم بدونم ایا کسی قبلا کار کرده اینجور جاها ؟ ایا قابل اعتماد هستن ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من به سه جا از این کار تایپو اینا پول دادم همشونم بدش دیگه  جواب ندادن اصلا اعتماد نکن همش کلاه برداری یکیشون کلا دیلیت کرد بعد واریز چیزیم نبود گفتم ۳۵ چیه حالا

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

من داخل تلگرام اگهی دیدم رفتم پیام دادم پولم ۵۰ تومن دادم ... دارم انجام میدم اولین بارم هست تا فردا باید فایلو تحویل بدم اگه خوب بود و پولم بهم دادن 😂😂میام بهت معرفی میکنم به نظرم می ارزید 

اره اینام همون ۳۵ یا ۴۰ میگیرن دمت گرم منم نمیرم پس

همشون اینطور نیستن من نمیدونما ولی باید قبل از واریز پول مجوزشون رو چک کنید ایجایی که من گفتم که خدایی بعدش جواب دادن ولی باید کار رو دقیق انجام بدی 

همشون اینطور نیستن من نمیدونما ولی باید قبل از واریز پول مجوزشون رو چک کنید ایجایی که من گفتم که خدا ...

یه جا هم بود فرا عصر پول میخواست واسه ثبت نام 

بچه ها گفتن هی واسه هر پروزه ازت پول میخواد پروزه ها رو هم قبول نمیکنه

اینا میگن از پلیس فتا مجوز دارن منم موندم بخدا 😅

نه ببین واقعا نمیشه اعتماد کرد مثلا من کاری که فردا باید تحویل بدم گویندگی هست از روی ۳۰۰ صفحه که دستمزدش ۲۰۰ تومن هست اگه پولو داد یادم نره میام حتما بهت میگم 

یه جا هم بود فرا عصر پول میخواست واسه ثبت نام  بچه ها گفتن هی واسه هر پروزه ازت پول میخواد پرو ...

نه من ۵۰ دادم برا ۵ تا کار هر وقت خواستم عوض میکنم کارارو خدایی تا الان ۳ تا کار برداشتم هیچ کدومشو درست انجام ندادم و تحویل ندادم حالا یکی تازه برداشتم قول دادم تحویل بدم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز