2789
عنوان

ازدواج

123 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ، من یه سوالی دارم لطفا اگه کسی راهنمایی یا مشاوره داره بگه ، یه داداش دارم ، زیاد پولدار نیست بخاطر همین هرررررچی بهش میگیم ازدواج کن ازدواج کن میگه نمیتونم ، نمیشه ، و ... 

یه خونه تقریباً ۸۰ متری تو مسکن مهر داره با یه پژو دست دوم ، دیگه نه پولی داره نه کاری داره متاسفانه هرجا هم رفته فرم پر کرده هیچ جا کار گیرش نیومده ، بیشتر صدتاشو باهم رفتیم ولی کار گیرش نیومد ، سطح تحصیلاتش هم دیپلمه متاسفانه کار فنی یا چیزی هم بلد نیست ، چیکار کنیم واقعاً ؟ هم خودش از مجردی خسته شده هم ما ، نه اینکه داداشم باشه اینو بگما ولی خیلی خوبه اهل هیچ خلاف یا هیچی هم نیست ۲۷ سالشه ، لطفاً شما یه مشاوره بدین ما ک زبونمون مو درآورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه ماشین و خونه داره ها. ولی زندگی با فرد بیکار شدیدا ترسناکه 

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
به نظرم خواسگاریه هر کسیم کع برین چون شغل نداره قبول نمیکنند  مثلا شما خودتو بزار جایه یه دختر ...

آره عروس خواهرشوهرم

کارت مادرشوهر تو جیب زندگی میکنه به شوهرشم هی میگه قربونت برم عزیزم

از نردبان بودن ، بسیار غمگینم ... از آسمان بودن ، بسیار غمگینم ... تمرین کنم باید ، دیوار بودن را... چون فوجِ ماهی ها؛ در نفت می میرم… دریای آلوده؛ دارد به آرامی، کم می کند از من، بسیار بودن را

عزیزی ک میگی دختره رو میخوای بدبخت کنی ، کسی بود توی فامیلمون ک نه خونه داشت نه ماشین داشت نه پول داشت نه کار ولی الان صد هزار مرتبه شکر همشو داره اونم از راه حلال ، بعدا من ک داداشم خونه و ماشینش هم جوره دختره بدبخت میشه ؟ شایدم حق با شما باشه باید یه پسر تو این سن میلیاردر باشه وگرنه ازدواج و خوشبختی براش حرومه ، من ک خودم سطح توقعاتم اینقدر نیست

خب وضعش ک خوبه فقط شغل نداره ی کار فنی یادبگیره سنی نداره ک

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦