2777
2789

ترشحات زیاد در بارداری طبیعیه؟ طوری هست که لباس زیر رو خیس میکنه خیلی نگرانم الان ۶ هفته هستم

الهی این بنده چه داند که چه می‌باید جست؟ داننده تویی هرآنچه دانی آن ده ‌....😊😊
ترشح معمولا زیاد میشه دکترت چیزی نگفت؟تو بارداری ادم رو همه چی حساس میشه درکت میکنم من همش توهم دارم ...

من دیگه خودم از استرس خسته شدم هفته قبل دکتر رفتم گفتم ترشح دارم گفت طبیعیه اگر رنگی و بودار نباشه حالا فعلا سونو و آزمایش نرفتم که وضعیتش رو چک کنه

همش نگرانم چیزیش نشه دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه خودم از استرس خسته شدم هفته قبل دکتر رفتم گفتم ترشح دارم گفت طبیعیه اگر رنگی و بودار نباشه ح ...

اگه دکترت گفته طبیعیه که نگرانی نداره بعضیا خیلی ترشح دارن من اخر هفته ده هستم درد دارم به خصوص موقع خم شدن و کار کردن ۹ روز دیگه ان تی دارم باور کن سکته نزنم خوبه تا اون روز 

بارداری همینه دیگه هر روز یه چیزی هست ذهن ادم و مشغول کنه معمولا هم جای نگرانی نیست اما مسئولیت بچه ...

بخدا من داره گریه‌ام میگیره مخصوصا که مامانم پیش نیست که راهنماییم کنه احساس تنهایی میکنم

اگه دکترت گفته طبیعیه که نگرانی نداره بعضیا خیلی ترشح دارن من اخر هفته ده هستم درد دارم به خصوص موقع ...

خدانکنه ان‌شاءالله سالم و صحیح به‌دنیا میاد