2777
2789
عنوان

خرگوشم بی ادب شدهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 42 پست
درست میشه فقط کافیه بخوای از ته وجودت با علاقه زندگی کن هر چند زندگی به کامت نباشه زیبا ببینش هر چند ...

نمیشه

خیلیییی نگاش کردم اصن زیبا دیده نشد 

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه خیلیییی نگاش کردم اصن زیبا دیده نشد 

میشه گلی 

تو الان خوشی رو تو چیزای دیگه میبینی شاید الان از بس درگیر افکار خودتی خیلی چیزا رو نمیبینی

هر لحظه زندگی زیباست همش هاااا تا اینکه بمیریم با فکرای بی خود عمرتو خراب نکن عزیز دلم

میشه گلی  تو الان خوشی رو تو چیزای دیگه میبینی شاید الان از بس درگیر افکار خودتی خیلی چیزا رو ...

هوم شاید مشکل رو من دارم ،قبلا اینجوری نبودم مشکلات زیاد اینجوری کرد باهام

به خدا واسه هرروز از شب برنامه ریزی میکردم ولی الان تنها حرفم موقع خواب اینه که کاش یا فردا نبااشم یا اگه باشم هم زود تموم.  بشه و شب بیاد

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
هوم شاید مشکل رو من دارم ،قبلا اینجوری نبودم مشکلات زیاد اینجوری کرد باهام به خدا واسه هرروز از شب ...

درکت میکنم واقعا منم بدتر ازینا به سرم اومده 

آدم آخراش از شدت سختی کشیدن دیگه فرق بین سختی و آسونی رو هم نمی‌فهمه

ولی الان فهمیدم همششششش تقصیر خودم بود متاسفانه به جای اینکه نگاه کنی بگی چقد زندگی نکبت باریه و .....نگاه به خودت بنداز خودتو در جهت مثبت تغییر بده 

درکت میکنم واقعا منم بدتر ازینا به سرم اومده  آدم آخراش از شدت سختی کشیدن دیگه فرق بین سختی و ...

چیز مثبتی ندارم بهش فک. کنم همش چرته هم زندگیم هم ادماش هم خودم هم ...

چیز مثبتی ندارم بهش فک. کنم همش چرته هم زندگیم هم ادماش هم خودم هم ...

منم همینم خب😀حتی پدر و مادرم هم آدمای جالبی نیستن خودم برا خودم شادی ایجاد میکنم مثلا من عاشق کتاب خوندن و طراحی کردنم با همونا شاد میشم یا مثلا خودم برا خودمم ف ایجاد میکنم خودش باعث شادیمه

پافشاری نکن رو چیزای منفی خب

منم همینم خب😀حتی پدر و مادرم هم آدمای جالبی نیستن خودم برا خودم شادی ایجاد میکنم مثلا من عاشق کتاب ...

بزار ببینم میتونم به.  چیزای مثبت فکر کنم واالا منم عین تو با کتاب ارامش میگیرم بعد مدتها. گفتم بزار برم چندتا کتاب بگیرم 

تو کتابخونه واقعا حالم. بینظیر بود بعد مدتها از ته دلم خوشحال.  بودم ولی بازم اومدم خونه همون اش و همون کاسه شد

بزار ببینم میتونم به.  چیزای مثبت فکر کنم واالا منم عین تو با کتاب ارامش میگیرم بعد مدتها. گفتم ...

همونقدر که عادت کردی به ف‌رای منفی همونقدر زمان میبره به فکرای مثبت عادت کنی ساده که

کتاب عالیه در واقع به نظر من بیشتر حال بد آدم ناشی از ابهامات ذهنیه آگاهی شادی میاره 

نگران نباش عزیزم مطمئنا عالی میشی الانشم هستی 💛🧡💚

چجورى ياد دادي اونجا جيش كنه

خیلی باهوشه اصلاااا تو خونمون جیش نمیکنه ولی تو قفسشو از گند کشیده یه حالتیه کلا تو خونمون وله ولی جیش نمیکنه اب و غذاشو میخوره بعد میاد بیرون  سنشم. دیگه الان یک سالش تمام شده باید باهاشون کار کرد تشویقی بهشون داد بره تو توالت جیش کنه نازش کنی 

......

خیلی باهوشه اصلاااا تو خونمون جیش نمیکنه ولی تو قفسشو از گند کشیده یه حالتیه کلا تو خونمون وله ...

خب اخه خرگوش منم يه مدت از گربم ياد گرفت كجا جيش كنه ولى بازم هميشه نميرفت اونجا پس همون تشويقي 

یک عدد چپی