2777
2789
عنوان

یعنی میزاره؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 24 پست
نه خودش سرش رو میندازه پایین میره بعد مامانش زنگ میزنه کجایی چرا نمیای اونم میگه رفتم سر کار😐

این ی تصمیم شخصیه اطلاع بده مشورت بگیره ولی اگه اجازه ندادنم بره حق ندارن مانع تلاش کردن ادم بشن کار خلاف یا خطرناک که نیست هم پول درمیاره کلی چیز یادمیگیره

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
سنت خیلی کمه مغازه فقط ی درآمد اندک نصیبت میشه به جای مغازه وقتت رو صرف یادگیری ی مهارت کن که بتونی ...

من کلاس زبان میرم و راضیم

علاقه ای ب یادگیری مهارت ندارم واقعا

این کار هم حقوقش ۱۵۰۰ هست و برای من ۱۶ ساله خوبه

خرج مرغ و گوشت که نمیخوام بدم میخوام دستم بره تو جیب خودم یه چیزی خواستم بخرم واسه خودم خوودم بخرم منتم نکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته من خودمم همسن استارتر هستم  ولی با این حال باید‌به پدرم میگفتم دارم میرم سر کار و کجا دا ...

بله خب باید بگه کارش چیه و کجاست منظورم این بود اجازه هم نداد هرطور شده ی کاری شروع کنه فرصت خوبیه براش حیفه از دست بده

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
من کلاس زبان میرم و راضیم علاقه ای ب یادگیری مهارت ندارم واقعا این کار هم حقوقش ۱۵۰۰ هست و برای من ...

مقدار پول مهم نیست مهم پول دراوردنه باید از همین سن شروع شه که تا ده سال دیگه بتونی ی کار خوب داشته باشی باید از الان تجربه کسب کرد

بله خب باید بگه کارش چیه و کجاست منظورم این بود اجازه هم نداد هرطور شده ی کاری شروع کنه فرصت خوبیه ب ...

آره درسته به نظرم اصرار کنه واگر خانوادش مخالفت کردن علتشو بپرسه شایدم واقعا کارش به ایرادی داره که خانواده اجازه ندادن وگرنه معمولا خانواده ها از خداشونه بچشون چه دختر چه پسر از همین سن شروع به تلاش کنه

برا ما که اینجوریه

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
بنظرم شما که آدم منفی هستی و کارت تو دل خالی کردنه نظر ندی بهتره بقیه حداقل اگ میدونستنم بابام نمیز ...

چشم 😐منم هم  سن  توبودم این هیجانات داشتم ولی خیلی اصرار میکردم بابام بزاره نمیزاشت و کل رویاهایی تو ذهنم بود خراب میشد  و تا ی ماه گریه میکردم همیشه همین بود همش تحت تاثیر جو و دوستام بودم میگفتم دوستم فلان کار کرده منم میخوام بکنم میگفتن نه باز شکست شکست کل رویاهایی ک درمورد ی موضوع می‌ساختم خراب میکردن تا بزرگتر سدم و درس خوندم و امسال کنکور دادم و تمام شد و تمام دوستام عروس شدن و هزار تا مشکل دیگه پیدا کردن از کل کلاس فقط فقط من آینده ام الان خوب شده الانم ک درس تموم شده میتونم برم دنبال کار  ولی خب خیلی روحیم شکست

اینارو نگفتم ناامیدت  کنم گفتم مثل من نشی 

شایدم آینده تو باهمین شغل اوکی بشه موفق باشی

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
چجوری وقتی بابامراضی نیست ونمیذاره برم سرکار؟ بدون اجازش اونم از ۱۰ صب تا ۸ شب

اول باهاشون صحبت کن سعی کن قانعشون کنی که واقعا برات خوبه حتی شده 1ماه هم سرکار بری بازم تجربه است

استارتر. از مزایا و خوبی های شغلی که قراره بری توش برای پدرت توضیح بده 

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
این ی تصمیم شخصیه اطلاع بده مشورت بگیره ولی اگه اجازه ندادنم بره حق ندارن مانع تلاش کردن ادم بشن کار ...

تصمیم شخصی نیست اگه مشکلی به وجود بیاد تبعاتش خانواده رو هم درگیر میکنه .پدرمادرش با در نظر گرفتن جنبه های مثبت و منفی و محیط کاری بهترین تصمیم رو میگیرن براش