2777
2789
حدی میگی خداروشکرررر عزیزم ۴۲ کیلو خیلی زیاده ماشالا ارادتون خوب بوده منم اگه خدای نکرده زبونم لال ...

انسالله بارداری ولی اگر نبودی ورزش خیلی تاثیر داشت برای من قبلاً من اصلا پریود نمی‌شدم وزن کم کردم ورزش میکردم قشنگ درد تخمک گذاری و حس میکردم علایم تخمک گذاری و داشتم شوهرمن تحرکش۲۳درصد بود 

پسرم دنیامه
انسالله بارداری ولی اگر نبودی ورزش خیلی تاثیر داشت برای من قبلاً من اصلا پریود نمی‌شدم وزن کم کردم و ...

ان شا الله گلم

ممنونم گلم ک جواب دادین الهی ک بحق امام زمان بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری😘😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شا الله گلم ممنونم گلم ک جواب دادین الهی ک بحق امام زمان بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نیت ...

الهی آمین عزیزم انشالله بزودی روزی خودت باشه

پسرم دنیامه
امروز موعدمه نه لک نداشتم 

شما باردار شدی عزیزم؟

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
بله عزیزم

ای جانم مبارک باشه

از چند پری بی بی زدی گلم؟

از اولش هم هاله مینداخت؟ قبل موعد؟

چند دقیقه بعد هاله مینداخت؟

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
ای جانم مبارک باشه از چند پری بی بی زدی گلم؟ از اولش هم هاله مینداخت؟ قبل موعد؟ چند دقیقه بعد هال ...

من روز 25 زدم بی بی چک و هاله واضح افتاد ،سیکلم 26روزه هست روز 27هم آزمایش دادم 

پسرم دنیامه