2777
2789
عنوان

خانه داری و اشپزی

150 بازدید | 22 پست

سلام خانوما تاحالا شده برنج و برای اینکه تهدیک نشه داخل ابکش بریزین بزارین تو قابلمه تا دم بکشه ؟ من این روش و اولین بار امتحان کردم تازه گذاشتم رو گاز . میخواستم ببینم شما تجربش کردین قبلا؟ تو یه پیجی خونده بودم ک تو رستورانا این کارو میکنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم دم بکشه 😁 بخار میکنه یکم

فکر کنم دیر دم بکشه چون با حرارت فاصله داره

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
اره حتما ببینم اگه دم کشید میام همینجا میگم فعلا که بخار میکنه یکم

ممنون 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
امیدوارم دم بکشه 😁 بخار میکنه یکم

نه ولی دیدم در قابلمه کوچیک تر میزارن ته قابلمه برنج آبکش شده رو میریزن روش میزارن دم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عهه جدی؟ الان اب اضافه کنم یعنی؟ راس میگین فک‌کنم اینجوری بهتر بخار کنه . البته شل نشه ؟ 

والا از یه آدمی که آشپز بود شنیدم ، میگفت آب میریزیم کف قابلمه که بخارش باعث پخت برنج بشه

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه