2789
عنوان

همزاد

73 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.. من به این چیزا زیاد اعتقاد نداشتم و ندارم .. ولی الان ۲۷ سالمه هر مورد پسر خوبی که پیدا میشه یهو یه چیزی مانع میشع که بیان جلو.. الان ۲ تا پسر خیلی خوب میشناسم و میدونم پسرای خوبین ولی نه جلو میان نه خودشون ازدواج میکنن.. مامانم رفته پیش یه فالگیر گفته یه همزاد داره دخترت اون همزاد خیلی دوسش داره و اجازه نمیده ازدواج کنه هر کیم میاد جلو مانع ازدواج دخترت میشه.

یه دعا به مامانم داده مامانم گذاشته داخل بالشم.. یه آب دعا هم داد که یه لیوان خوردم 

به نظرتون این چیزا واقعیت داره؟؟ من میگم هیچ قدرتی بالا تر از قدرت خدا نیست چطور ممکنه یه ادم ادمو طلسم کنه یا مثلا همزاد اجازه نده بختم وا شه.. خسته شدم بخدا .. پدر مادر منم خیلی دوست دارن شوهر کنم. من تک فرزندم شرایط خوبی دارم زشت هم نیستم درس خوندم.. نمیفهمم مشکل از کجاست ؟

اگر واقعا همزاد هست و شما مطمئنی که همزاده : 

برای فراری دادن همزاد
ایه ۶۱ یس و دعای ام صبیان رو بنویسید و به نیت فراری دادن همزاد به گردن بیاویزید‌
ایه ۶۱ یس رو به مدت ۳ روز بعد از هر نمازت ۱۹ مرتبه به همون نیت بخون

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این کار همزار دور میشه ازم ؟؟

سوره بقره ۴۵ روز   گوش بده  یا یخونش  ب نیت دفع همزاد   ، اما ممکنه توی دوران درمان اذیت شی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چه اذیتی؟؟

خوابای بد میبینی   ب چشمت ی چیزایی میخوره  یا حالت بد میشه سردرد میگیره  اینا 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖