2777
2789
عنوان

پلوی صورتی

877 بازدید | 9 پست
این غذا رو چند وقت پیش امتحان کردم گفتم به بقیه هم بگم تا اگه دوست داشتند امتحانش کنند.
چغندر قند رو با شکر پختم. آلبالو رو هم پختم و بعد آلبالوها با آب چغندر رو ریختم روی برنج و گذاشتم که دم بکشند.

از آب چغندر میشه برای تزیین پلو استفاده کرد. آب چغندر رنگ صورتی قشنگی به برنج میده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلم پلو با کلم قرمز
مواد لازم

سینه مرغ یک عدد
کلم قرمز متوسط یک عدد
برنج پنج پیمانه
نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم
آبلیمو نصف پیمانه
شکر به میزان لازم
پودر گل‌سرخ دو قاشق سوپخوری
پودر دارچین دو قاشق سوپخوری

طرزتهیه

برنج را با مقداری نمک خیس کرده و مرغ را با کمی روغن، پیاز و زعفران سرخ می‌‌کنیم و با سه پیمانه آب می‌‌گذاریم تا بپزد و آب آن کشیده شود. کلم‌ها را خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم کمی که نرم شد آبلیمو و شکر را به آن افزوده و کنار می‌‌گذاریم و بعد به مخلوط مرغ و کلم ادویه زده لابه لای برنج آبکشی شده می‌‌ریزیم و آب و روغن اضافه کرده و دم می‌‌کنیم.روی برنج را با کلم سرخ شده، بادام، پسته و زعفران تزئین می‌‌کنیم.

عکس:

http://axchi.webphoto.ir/photos/ax197133.jpg

منبع:

http://groohashpazi.blogfa.com/post-6892.aspx
خواهش میکنم. ستایش جان دستور اول من در آوردی بود! همینجوری به ذهنم رسید از آب چغندر استفاده کنم. من چغندر دوست ندارم به خاطر همین خودش رو به غذا اضافه نکردم. ولی شما میتونید چغندر رو خورد کنید و به غذا اضافه کنید. چغندر خواص خیلی خوبی داره و احتمالا به خاطر ویتامین "ث" زیاد برای زیبایی پوست خوبه.

در ضمن چون دارم سعی میکنم مصرف گوشت رو کم کنم تو ماکارونی و دم پختک به جای گوشت از هویچ و سیب زمینی خرد شده استفاده کردم. هم خیلی خوشمزه شدند هم خیلی خوشرنگ (به خاطر هویچ)!
یه بار هم برای تهیه پلوی صورتی، کلم پلو رو با کلم قرمز درست کردم. آب کلم قرمز خیلی خوشرنگه ولی برنجم زیاد رنگ نگرفت. در واقع سفید مایل به بنفش شد. به اندازه کلم پلوی معمولی هم خوشمزه نشد. البته من کلم رو سرخ نکردم. شاید اگه یک کم تفتش میدادم مزه اش بهتر میشد (البته کلم سبز نیازی به تفت نداره آب پزش هم خوشمزه است).