2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 79 پست
ممنون دوست خوبم برات دعامیکنم خدادلتوشادکنه وبرای بارداریت صلوات فرستادم 

زنده باشی عزیزم انشاالله بارداری موفقی داشته باشی. بی بی بی چکت اگر مدیکور بوده مارک دیگه امتحان کن چون برای من خیلی مثبت کاذب داشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی میگی یاسین؟؟ خدا کنه واس منم همینجوری باشه

اره عکسشم دارم نمیتونم بفرستم

من فکر کردم قبلی مثبت کاذب بوده و با گریه شکوندمش دیدم خط خیلی دورتر زیر پلاستیک و یه برچسب افتاده بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فدات گلم، امیدت به خدا باشه خودش هوای بنده هاش داره، ما بنده ها عجولیم

من 22روزپیشذیدونه امپول اچ سی جی زدم ازچهارده روزبعدش همینجورهاله خیلی ضعیف دارن تستامممکنه ازامپول باشه؟ .منفی نیستن ولی واضحم نیستن خیلی نگرانم فقط قسمت تخمدانام دردداره 

من 22روزپیشذیدونه امپول اچ سی جی زدم ازچهارده روزبعدش همینجورهاله خیلی ضعیف دارن تستامممکنه ازامپول ...

نه از امپول نیست

یا لقاح دیر انجام شده یا خدایی نکرده بارداری شیمیایی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره عکسشم دارم نمیتونم بفرستم من فکر کردم قبلی مثبت کاذب بوده و با گریه شکوندمش دیدم خط خیلی دورتر ...

آره آره واس منم همینجوری شد. خطش قشنگ مثل خط c مستطیل شکل بود یا مثل بی بی چک من بود

آره آره واس منم همینجوری شد. خطش قشنگ مثل خط c مستطیل شکل بود یا مثل بی بی چک من بود

خطش درست بود ولی نامفهوم بود

سلام غروب بی‌بی چک قطره چکونی مدیکور منفی شد.

عزیزم فردا اگه بی بی چک گذاشتی عکسشو بذار منم درگیر بی بی چک منفی هستم،

خدای مهربونم،ریزدونه ای که در وجودم نهادی و به سلامت بغل بگیرم و لیاقت نگهداری از هدیه ی ارزشمندتو داشته باشم،پروردگار عزیزم فرزندم توانمند و مفید بشه جوری که دنیا به وجودش نیاز داشته باشه،💌
عزیزم فردا اگه بی بی چک گذاشتی عکسشو بذار منم درگیر بی بی چک منفی هستم،

من دو روز دیگه میزارم فدات عکسشم برات میزارم. امشب شلوارم یک لکه های شده بود مثل ترشحات قهوه ای رنگی ک بعد از تمام شدن پریود از بدن میاد نمی دونم از قبل بوده یا نه. موقع هم خوابی حس کردم ترشحات ب همون شکل از بدنم میاد لحظه آخری ک رفتم سرویس یک چیزی قهوه ای رنگ از بدنم اومد اصلا متوجه نشدم این چیه خون لخته نبود. یک چیزی بود ک بدم اومد دست بزنم ببخشید ب این واضحی توضیح دادم