2777
2789
عنوان

کرونا در کودکان

67 بازدید | 7 پست

سلام دوستان بچه داداشم دوساله نیم هست تب داشته امروز برده دکتر میگه به احتمال هفت درصد کرونا هست کلی سرم وسفیکسیم برایش نوشته گفته گلوش به شدت عفونت کرده خیلی میترسم نکنه خوب نشه کسی بچش یا اطرافیان بوده که خوب شده باشه

بله دو تا پسرای من.۴ ساله و ۷ ساله.تب شدید کردن و سیفکسیم دادم تموم شد دکتر دوباره ازیترومایسین داده و بعد فهمیدیم کرونا بوده چون تست منم مثبت شده.کرونا بچه ها خیلی شدید نیست نترسید

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دو تا پسرای من.۴ ساله و ۷ ساله.تب شدید کردن و سیفکسیم دادم تموم شد دکتر دوباره ازیترومایسین داده ...

الان که دلتا اومده بدتر شده ترو خدا بگو بچه هات الان چطورن چیکار کردی خوب شد این بچه خیلی ضعیفه

هیچی دکتر بهشون همراه داروها شربت ویتا زینک داد که روزی دوبار بدم کم اشتها نشن.اب هویج ،آب سیب ،عصاره گوشت،چلوگوشت و و مرغ و سوپ می دم بهشون.روزی یه  دونه ویتامین cجوشان میدم. ،عسل و آبلیمو و چای هم زیاد میدم تا می تونید مایعات بدید.دیگه الان خودمم تست مثبت شد.شما و پدر مادرش مواظب باشید خودتون نگیرید‌

علایم بچه شما چی بود سرم وسفسکیمم زد؟

آره سفیکسیم تموم شد بردم دکتر و چک کردن باز ازیترومایسین ۲۰۰ هم دادن و کوریزان flu و دیفن هیدرامین و ویتا زینک و یه شربت گیاهی.الان رو به بهبود هستن الحمدلله