2777
2789
عنوان

سفیدآب

306 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. من حدود چند ساله از سفید آب استفاده میکنم برای پوستم. این اخیرا که سفید آب خریدم، آسیابش کردم و چند قطره آب اضافه کردم بهش ولی به هیچ‌وجه تو آب حل نمیشه. از دیشب گذاشتم تو آب مونده ولی هنوز هم روی آب چشمه شده و به خودش نمیگیره. تو این چند سال هر چی خریدم اینطوری نبوده. میخواستم بدونم ویژگی سفیدآبه یا سفیدآب نیست کلا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس قبلیا جنسش خوب نبوده؟ چون کاملا مثل خمیر میشد

به نظرم قبلیا خوب بوده این خوب نیس. منم سفیدآب میزنم خیلی خوبع

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
ولی از همه چیز بیشتر واسه من جواب میده. دکتر هم رفتم ولی جواب نگرفتم. با سفیدآب لک هام داره می‌ره کا ...

سفید آب خوب باشه آره..من مادر بزرگم از سنگ های شفا بخش مثل  زمرد هم برای درمان  خیلی از بیماری های زنانگی استفاده میکرد 

ماما و مشاور طب سنتی از شیراز😍
سفید آب خوب باشه آره..من مادر بزرگم از سنگ های شفا بخش مثل  زمرد هم برای درمان  خیلی از بی ...

زمرد رو چکار میکردن؟

خیلی گرون نیس الان زمرد؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔