2777
2789
عنوان

تشنه محبت....

823 بازدید | 7 پست

کاش یکی بی دلیل بیاد انقد بهم خوبی کنه تا بدیای شوهرم یادم بره....تا ازین حالت عقده ای بودن دربیام شدم ی دختر حسود دیگه طاقت ندارم خدایا...

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
ذکریاوددودروروزی۱۰۰۱مرتیه برای محبت روی قندیانبات یا شیرینی بخون و خودت وشوهرت بخورین

خودم میتونم بخورم ولی اون جتا غذا میوزم نمیخوره شیرینی هم نداریم چای هم کلا نمیخوریم ک قند بخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو دستور مجرب برای از بین بردن خساست :

دستور اول :

با ایمان خالص و توجه قلبی آیه ۹۲ از سوره مبارکه آل عمران را بیست و یک مرتبه بخوانید . سپس آنرا بر کاغذ بنویسید و در آب حل کنید و به فرد مورد نظر بنوشانید ، به اذن خداوند متعال بخل و خساست آن فرد از بین میرود .

لن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّى تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَیْءٍ فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلِیمٌ

این عمل را میتواند به مدت یک هفته ادامه دهد،در کاغذ بدون خط بنویسد با جوهر روحانی

دستور دوم :

جهت دریافت خرجی : اگر همسرتان بهتون خرجی نمیده یا پول کم میده :

قبل از اینکه ازش تقاضای پول بکنید ( سوره قدر ) را مرتب بخونید و به طرفش فوت کنید .

مداومت بر سوره طلاق را به تمامی زوجین دلسوزانه پیشنهاد میکنم

دستوری دیگر ...

سلام

دعا و آیه برای رفع بخل و خساست در افراد خسیس و بخیل

با ایمان خالص و توجه قلبی آیه ۹۲ از سوره مبارکه آل عمران را بیست و یک مرتبه بخواند.

سپس آنرا بر کاغذ بنویسد و در آب حل کند و به فرد مورد نظر بنوشاند به اذن خداوند متعال بخل و خساست آن فرد از بین میرود.

( لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّى تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَیْءٍ فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلِیمٌ ) .

توجه شود :

این عمل را میتواند به مدت یک هفته ادامه دهد.

دو دستور مجرب برای از بین بردن خساست : دستور اول : با ایمان خالص و توجه قلبی آیه ۹۲ از سوره ...

وای عزیزم همش واسه دردام راه حل دادی مرسی

وای عزیزم همش واسه دردام راه حل دادی مرسی

عزیزم انشاءالله مشکلاتتون حل بشه 

آياتي شريفه براي محبوب شدن و محبت و آشتي زن و شوهر

آيات كريمه ذيل براي زياد شدن و افزايش مهر و محبت ميان زن و شوهر و خصوصا زن و شوهرهاي جوان و كساني كه احساس سردي نسبت به همسر خود دارند بسيار موثر است.

پس از نماز صبح، ده مرتبه هر آيه را قرائت نمايد و سپس از خداوند جل جلاله درخواست مهر و محبت بيشتر و بهبود روابط ميان خود و همسرش را نمايد.

آيات شريفه ذيل را قرائت نمايد:

(يُحِبُّونَهُمْ كَحُبِّ اللَّهِ وَالَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّهِ) سورة البقرة آيه (165)

(قُلْ إِن کُنتُمْ تُحِبُّونَ اللّهَ فَاتَّبِعُونِی یُحْبِبْکُمُ اللّهُ)سورة ال عمران آيه (31)

(إِنِّي وَجَّهْتُ وَجْهِيَ لِلَّذِي فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ حَنِيفًا وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِين) سورة الانعام آيه (79)

(وَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ لَوْ أَنْفَقْتَ مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعاً مَا أَلَّفْتَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَكِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَيْنَهُمْ إِنَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ)  سورة الأنفال آيه (63)

وَقَالَ الْمَلِكُ ائْتُونِي بِهِ أَسْتَخْلِصْهُ لِنَفْسِي ۖ فَلَمَّا كَلَّمَهُ قَالَ إِنَّكَ الْيَوْمَ لَدَيْنَا مَكِينٌ أَمِينٌ) سورة يوسف آيه (54)

وَأَلْقَیْتُ عَلَیْکَ مَحَبَّةً مِّنِّی وَلِتُصْنَعَ عَلَی عَیْنِی. ) سورة طه آيه (39)

(إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوْبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا) سورة ال عمران آيه (103)

(اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَىٰ نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاءُ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ)  سورة النور آيه (3)

قرائت آيات مباركه فوق را به مدت يك هفته مداوم بدون قضا شدن هيچ نمازي ادامه دهد. به اذن خداوند متعال مهر و محبت ميان آنها بسيار زياد خواهد شد.

...........‌‌......................

mosavi114@ تلگرام

Mosavi114 اینستاگرام

mosavi114@ سروش

سید حمزه موسوی

عزیزم انشاءالله مشکلاتتون حل بشه  آياتي شريفه براي محبوب شدن و محبت و آشتي زن و شوهر آ ...

مرسی ک وقت گزاشتی