2777
عنوان

خیلی ناراحتم

827 بازدید | 81 پست

سلام

چندماهه که دیگه افسرده شدم نه شب خواب دارم نه صبح همش درحال گریه کردنم همسرم خانوادش رو از من بیشتر دوست داره کنار هم زندگی میکنیم هرکاری بهش میگم برام انجام نمیده همون کار رو برای خواهراش و مادرش جلوی روم انجام میده یک ساله وضع همینه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم احساساتی یعنی چه خب رسما تو رو بحساب نمیارن 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

وا بچه ک نیستی عزیزم ...به نظرم این راه و امتحان نکردی که به خودت برسی واسه خودت سنگ تموم بزاری ..وابسته نباشی ...مردا از خانومای اویزون بیزارن ... بی تفاوت باش نه اینکه ادم حسابش نکنی اما اولویت اول خودت باش

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪

اصلا قبل از ازدواج اینجوری نبود حتی سرشون داد میزدتوی جمع و من باهاش صحبت میکردم که بهشون اخترام بذار

خیلی سختمه مثلا تواین یکسال خیلی بهش میگفتم دوست دارم باهم پیاده روی کنیم بیا باهام بریم پیاده روی هیچوقت نمیومدهمیشه میگفت با ماشین بریم دیشبم یهش گفتم بازگفت با ماشین بریم جلودر مادرشوهرمو دیدیم اون گفت میای بریم پیتده روی شوهرمم باذوق قبول کرد گفت بریم

هروقت با خانوادش شام دور همیم میشینه پیش اونا و بهون هنه چی تعارف میکنه و میگه ومیخنده من خیلی اخساس غریبی وتنهایی میکنم هروقتم بهشومیگم  میگه تو خونه همش پیش تو ام نمیتونم تو جمع هم همش پیش تو باشم و جالبه تست رضایت زناشویی دادیم ایوشن بیست نمره بیشترراز من از زندگیمون راضی بود

الان چکار کنم

ی مدت بیخیال شو به این کارهاش 

نه گله کن نه بروش بیار و نه قبلش هماهنگ کن که جلو اونها چطور رفتار کنه 

جایی که دوست داری اگه نیومد خودت برو 

کارهایی که دوست داری مشترک انجام بدید خودت انجام بده 

جلو خانواده شوهر خودت رو خونسرد و با اعتماد به نفس نشون بده 

سرگرمی هات و زیاد کن 

با احترام و خونسردی نشون بده وابسته و دنبال توجه نیستی