خواهشا اگه تجربه دارین راهنماییم کنین چند شبه خواب ندارم جواب کولپوسکپی دوممو گرفتم cin3 شده باید عمل کنم خیلی خیلی میترسم هم اچ پی ویم از بدترین نوعشه ۱۶ و۱۸ و هم cin3 😭😭😭😭😭😭😭
من از اون گرفتم شوهرم قبل از ازدواج داشته رفته دکتر بهش گفته چیز خاصی نیست زگیل و سوزونده ولی انگار ...
ببخشید میدونم برای راه حل گرفتن سوالتو مطرح کردی، اما سوالم اینه که مگه تو آزمایش های قبل از ازدواج تست HPV نیست، چطور متوجه نشدند؟
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
سلام دوستان ۱گروه زدیم واسه کسایی که زگیل و یا تبخال تناسلی دارن.و با مرجعه به دکتر و یا تحقیقات راهکارایی پیدا کردن که تو روند بهبودشون بهشون کمک کرده و میخوایم تجربیات خوب و مثبت تو این گروه به اشتراک بزاریم.و دوستانی هم که درمان شدن لطفا تشریف بیارن و تجربیات در اختیار بزارن....فقط ۱نکته دوستان این گروه فقط واسه کمک کردن و انتقال تجربیات به هم دیگه هستش.با عرض پوزش اگه کسی بساد ناله کنه یا انرژی منفی بده بلافاصله ریموو میشه....دوستانیو نیاز داریم همه با انرژی مثبت و انگیزه.نیاز نیست بیاین بگین آقا من سین ۱شدم من ۲شدم....اصلااااالل.فقط و فقط قراره برای درمان تجربیات در اختیار هم بزاریم.نمیخوایم حس بد به هم دیگه منتقل کنیم.میخوایم واسه هم انگیزه و حس مثبت ایجاد کنییم.و تجربیاتمون در اختیار هم بزاریم.