2777
2789
عنوان

حاجت دارها بیایین

100 بازدید | 19 پست

ذکر نورانی 

یا علی 

رو برای حاجت روایی شما میگم

برای هر نفر ۱۱۰ مرتبه میگم

لایک و کامنت کنید تا در لیست بنویسم 

شما هم برای سلامتی و شفای پسر ۷ ماهه ام ذکر یا الله رو هر تعداد دوست داشتین بگین

انشالله همه حاجت روا بشین

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون دوست عزیز 

منم برای شما ۱۱۰ مرتبه یا الله میگم ان شاءالله حاجت روا بشی 🌺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ممنون دوست عزیز  منم برای شما ۱۱۰ مرتبه یا الله میگم ان شاءالله حاجت روا بشی 🌺

حاجت روا شی به حق امیرالمومنین علی ع

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
واسه حاجت روایی مامانم دعاکن اسمش معصوم منم واستون میخونم

🙏💕

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من عزیزم منم ۱۱۰بار ذکر یاالله رو برای شما میگم❤

حاجت روا شی عزیزم به حق پیامبرمون حضرت محمد ص

پونصد بار یا الله میگم برا پسرت انشالله که شفا پیدا میکنه توهم برای من دعا کن

انشالله

به حق خانم فاطمه زهرا س حاجت روا و عاقبت بخیر شی عزیزم

هانیه 

حاجت روا شی عزیزم

قصه ما طولانی هس انشالله خوب بشه یه روز می نویسم 

فقط دعاش کن

تاپیک هات رو دیدم

منم برای حاجت تو دعا می کنم 

نادعلی بخون

هر روز ۷ تا