2789
۱۷ هستم  مهم الانه ک‌ همه مسخرم میکنن بعدا به چه دردی میخوره🥺

منم میکردن،  مهم نباشه واست

دوست من لاغر بود انقدر گفتن، رفت آمپول زن الان ۹۰ تا ۱۰۰ کیلوعه، هیچ جوره لاغر نمیشه

ولی من مثل همون بودم، الان که سنم بالا رفته انقدر خوش هیکل و متناسبم

توام همینه ، با خودت حال کن

لباس الان واسه لاغرا زیاده که لاغر نشون نمیده 

تو بهترین هیکلو داری مده بقیه رو ول کن 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
از کجا باید بگیریم؟

کورتون نابودت میکنه 

خواهش میکنم قرص نخور فقط سبک لباساتو عوض کن

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم میکردن،  مهم نباشه واست دوست من لاغر بود انقدر گفتن، رفت آمپول زن الان ۹۰ تا ۱۰۰ کیلوعه، ه ...

ممنون بابت اعتماد به نفسی که با حرفت بهم دادی دوستم🙃

کورتون نابودت میکنه  خواهش میکنم قرص نخور فقط سبک لباساتو عوض کن

بخدا هرجور لباسی فکر کنین گرفتم از لباسای لش و گشاد گرفته تا لباسا تنگ ولی اصلا بهم نمیاد 

ممنون بابت اعتماد به نفسی که با حرفت بهم دادی دوستم🙃

جدی میگم خیلی هیکل خوبی داری❤

تازه هرچی بخوری چاق نمیشی😂😂

من تا ۲۵ سالگی ۴۹ کیلو تازه شده بودم

الان ۵۳ ام

ولی خودم خیلی با هیکل خودم حال میکنم مخصوصا قبلا که هرچی دلم میخواست میتونستم بخورم 😂😂😂

بخدا هرجور لباسی فکر کنین گرفتم از لباسای لش و گشاد گرفته تا لباسا تنگ ولی اصلا بهم نمیاد 

میاد بابا تو سخت میگیری❤

خود شاخ پندار باش😎😂

جدی میگم خیلی هیکل خوبی داری❤ تازه هرچی بخوری چاق نمیشی😂😂 من تا ۲۵ سالگی ۴۹ کیلو تازه شده بودم ...

😂آخه من مشکل اصلیم وزنم نیست مشکلم اینه خیلی لاغر دیده میشم 

حالا کاش فقط لاغری بود بینی زشتی هم دارم من نمیدونم هدف خدا از آفریدن من چی بود😂😂

😂آخه من مشکل اصلیم وزنم نیست مشکلم اینه خیلی لاغر دیده میشم  حالا کاش فقط لاغری بود بینی زشتی ...

خب ببین بینی عمل کن کیوت ترین دختر میشی

یه چیز جالب 

من دانشگاه میرفتم کوچولو موچولو بودم کلی پسرا منو میخواستن

از هر طیفی که بگی 

چون می گفتن دختر ریزه میزه دوست دارن😂😂

دوستام خیلی خوش هیکل بودن، ولی هیچ پسری واسش اونا زیاد مهم نبودن 😂😂

خب ببین بینی عمل کن کیوت ترین دختر میشی یه چیز جالب  من دانشگاه میرفتم کوچولو موچولو بودم کلی ...

تو فکرش هستم تا آخر تابستون حل میشه اون😂😍

ولی من کوچولو موچولو نیستما با این قد و وزن بیشتر شبیه ی چوب خشکی میمونم😂

تو فکرش هستم تا آخر تابستون حل میشه اون😂😍 ولی من کوچولو موچولو نیستما با این قد و وزن بیشتر شبیه ...

بابا میگم میدونم 😂😂 من خودم بودم

تو حس میکنی چوب خشکی و اینکه اطرافیان شاید خیلی بهت تلقین کردن

والا من همین بودم حال هم میکردم😂

الان ۵۳ شدم مراقبم چاق نشم

یکی از ارزوهامه تا آخر عمر این هیکل باشم😂😂😂

بابا میگم میدونم 😂😂 من خودم بودم تو حس میکنی چوب خشکی و اینکه اطرافیان شاید خیلی بهت تلقین کردن ...

قدر بدون وزنت عالیه من شب و روز دعا میکنم حداقل ۵۰ بشم 😂

قدت چنده؟

قدر بدون وزنت عالیه من شب و روز دعا میکنم حداقل ۵۰ بشم 😂 قدت چنده؟

همون ۱۶۰

ببین من تا ۲۲ سالگی مامانم گفت اگر به ۵۰ برسی بهت پراید جایزه میدم، خودمو کشتم برسم ۵۰ نشد!! اصلا و زنم بالا نمی رفت اندازه یه خرس مهربون هم میخورم😂😂 البته الان چون کروناست همش خوابیدم دارم بالا میرم ولی اصلا خوب نیس😭😂