2777
2789

مراقبت میخواد دیگه 

استفاده از توالت فرنگی 

دولا راست نشو 

پله بالا پایین نکن 

دارو و آمپول و شیاف هم میدن 

به دکترت مراجعه کنی راهنمایی میکنه عزیزم 

استرس نداشته باش 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط و فقط چاره ش استراحت مطلقه. ‌استراحت نسبی نه ها. مطلق مطلق  اگر فعالیت کنی ممکنه ب خونریزی ...

هماتوم هیچ ربطی به استراحت مطلق نداره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
درمان هماتوم استراحت مطلقه اصلا

یکی از اشناهای من هماتوم‌شدید داشت در ماه های بالا ،خونریزیه وحشتناک‌داشت به طوری که هر بار دچار خونریزی میشد تمام ملحفه رو خون میگرفت ، زیر چشمش سیاه شده بود ، دکتره خودش میگفت فقط استراحت کن و‌یه سری دارو‌

امادید ادامه داره و‌خوب نشد ، رفت پیش یکی از بهترین دکترهای زنان ، اون بهش گفت، هماتوم دلیلش مشخص نیست و شما چه استراحت کنی چه نکنی بازم خونریزی داری ، چون هماتوم ارتباطی به استراحت مطلق نداره 

فقط باید یه کار  کنید اونم اینه چک‌کنید اکسیژنه خون پایین نیاد که جنین اسیب نبینه و زندگیه روزمرت رو‌داشته باش 

همین

یکی از اشناهای من هماتوم‌شدید داشت در ماه های بالا ،خونریزیه وحشتناک‌داشت به طوری که هر بار دچار خون ...

والا من خودم تو بارداریم هماتوم داشتم .‌تا زمانی که استراحت نسبی می کردم مدام لخته خون دفع میکردم و لکه بینی.  اما یه ماه کامل استراحتمطلق کردم.  یعنی فقط و فقط واسه دست شویی پا میشدم.  خداروشکر خوب شدم.  اگر استراحت نمیکردم همون جور دفع لخته رو داشتم و هزار تا استرس و دلشوره

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
والا من خودم تو بارداریم هماتوم داشتم .‌تا زمانی که استراحت نسبی می کردم مدام لخته خون دفع میکردم و ...

شاید تلقین بوده ، نمیدونم‌ شایدم تاثیر داره 

ولی خداروشکر خوب شدین