2777
2789
عنوان

حدیث کسا

175 بازدید | 6 پست

سلام دوستان چه کسانی چهل روز  حدیث کسا خوندن و قبولش دارن و اینکه حاجت روا شدن من تازه متوجه شدم یکسری حاجت گرفتن  امشب دومین شب که میخونم اگه شرایط و چیز خاصی داره میشه بگید 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

شرایط خاصی نداره ولی چون شنیدم ملائک مایین میاین با حجاب و وضو و خشوع و تضرع بخون اخرش هم امن یجیب زیاد بگو ان شاءالله حاجتت روا.. بهتره سر یک ساعت بخونی

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نذر 40 داشتم اما تا 23 شب پشت سر هم خوندم دیگه نخوندم ولی حاجتمو گرفتم هم پلی کیستیک رفت هم باردا ...

عزیزم نذرتو باید تا اخزس میخوندی حتی اکر روز اول حاجت گرفتی.. دوباره به همون نیت ۴۰ روز شروع کن

من نذر 40 داشتم اما تا 23 شب پشت سر هم خوندم دیگه نخوندم ولی حاجتمو گرفتم هم پلی کیستیک رفت هم باردا ...

ای جان مبارک باشه حالا که بارداری شدی برای تشکر دوباره 40 روز بخون و بجای حاجت از خدا شاکر باش 

شرایط خاصی نداره ولی چون شنیدم ملائک مایین میاین با حجاب و وضو و خشوع و تضرع بخون اخرش هم امن یجیب ز ...

ممنونم عزیزم چون طول روز خیلی مشغله دارم میترسم فراموش بشه  از دیشب با خودم گفتم هر شب موقع خواب بخونم فعلا 2 شب شد 

خدا همرو حاجت روا کنه 

آن شا الله هرچی به صلاح زندگی و خانواده  هممون هست اتفاق بیوفته 

ممنونم عزیزم چون طول روز خیلی مشغله دارم میترسم فراموش بشه  از دیشب با خودم گفتم هر شب موقع خوا ...

ان شاءالله گل من قبول باشه🥰❤😘