2777
2789
عنوان

بیایین ببینم😂😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 49 پست
روستا نه شهرش اره داییم پارسال با ۸۵۰ تومان یک ویلایی توپ و شیک و تقریبا نوساز خرید.خیلی راحت .روستا ...

ساخت و ساز که نه عزیزم یعنی میگی شهر بهتره تا روستا  

بنظرت الان با یه میلیون ویلا چندمتری میشه خرید

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
من 20 اون 24

اهان فک کردم سن پارتنرتون کم بوده اما واقعا تعجب میکنم اما همون خوب که خودش نشون داد گلم اگه میخای به دوسدخترش بگی هم بگو اما نه زیادتر نه کمتر همون حقیقت رو  

البته الان متاسفانه اعتماد کردن خیلی سخت شده از یطرف رابطه های مجازی یا رابطه هایی که بیشتر غیرحضورین و هم نمیببن که خیلی خطرناکتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان فک کردم سن پارتنرتون کم بوده اما واقعا تعجب میکنم اما همون خوب که خودش نشون داد گلم اگه میخای ب ...

تصمیم دارم وقتی فهمیدم دختره کیه عکسا و اسکرین پیامامون رو براش بفرستم، از بس مظلوم بودم هرکی هر ضربه ای بهم زد هیچی نگفتم اینم اینجوری کرد 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
تصمیم دارم وقتی فهمیدم دختره کیه عکسا و اسکرین پیامامون رو براش بفرستم، از بس مظلوم بودم هرکی هر ضرب ...

بخشید حضور هم چند دفعه دیدید

بخشید حضور هم چند دفعه دیدید

نمیدونم دقیق

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔