2777
2789
عنوان

بیایین ببینم😂😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا اهری تو کل کرج معروف به خرابی با سر اسیاب یه گنده لاتاتیی داره بیا و ببین اینجا متری چهار تو ...

اهان گلم قیمتا واقعا رفته بالا😑 از نظر خودت یه منطقه خوب با قیمت مناسب کجاست

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
چرا عزیزم این حرف نزن

مشکلاتم خیلیه به خدا تو زندگیم به یکی تونستم اعتماد کنم، تونستم تکیه کنم بهش گند زد به هرچی عشق و علاقه و اعتماده خیانت کرد بهم. چرا اخه پسرا اینجوری شدن حیف اون همه عشقی که به پاش ریختم

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
اهان گلم قیمتا واقعا رفته بالا😑 از نظر خودت یه منطقه خوب با قیمت مناسب کجاست

منطقه خب جهانشهر عظیمیه گوهر دشت شهرک بنفشه 

معمولی طالقانی هفت تیر

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
مشکلاتم خیلیه به خدا تو زندگیم به یکی تونستم اعتماد کنم، تونستم تکیه کنم بهش گند زد به هرچی عشق و عل ...

چی بگم واقعا سخته 

حق داری ناراحت باشی 

اما حیف ادمی که خیانت میکنه ارزش اینکه یه ثانیه فکرت درگیر خودش کنه نداره

عزیزم تو هم هیچوقت نباید کل عشق و احساسات پای کسی بریزی 

منطقه خب جهانشهر عظیمیه گوهر دشت شهرک بنفشه  معمولی طالقانی هفت تیر

با یک میلیون چندمتری میشه خرید تو مهر شهر و تو اینجایی که الان گفتی گلم🤕

چی بگم واقعا سخته  حق داری ناراحت باشی  اما حیف ادمی که خیانت میکنه ارزش اینکه یه ثانیه ...

اره ارزش نداره ولی قسم خوردم آبروشو ببرم 

وقتی ما دخترا عاشق میشیم هرچی عشق و علاقه داریم به پاش میریزیم، بهترین چیزا رو براش میخوایم 

ولی اون میدونست من چقدر مشکل داره میتونست با من کات کنه و بعد بره با اون نه وقتی با منه همزمان با اونم باشه. حالم از هرچی پسره بهم میخوره از بس بهشون بها دادن هر غلطی میخوان میکنن

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
اره  به نسبت مشهد و... یک ۶۵ متری حاشیه شهر و شهرک ها ۷۵۰ میلیون.نه اسانسوری نه نورگیر و نقشه خ ...

گلی نظرت درمورد یکی از روستاها شمال برا زندگی چیه

میدونی اونجا چ قیمته

اره ارزش نداره ولی قسم خوردم آبروشو ببرم  وقتی ما دخترا عاشق میشیم هرچی عشق و علاقه داریم به پ ...

پس اگه ارزش نداره پس بیخیال شو واقعا

عزیزم دختر پسر نداره وقتی یه چیزی بدون اینکه براش تلاش کنن تمام و کمال در خدمتشون میزاری ارزشش نمیفهممن

ببخشید اما چندوقت باهم بودید؟ چندسالتونه؟

پس اگه ارزش نداره پس بیخیال شو واقعا عزیزم دختر پسر نداره وقتی یه چیزی بدون اینکه براش تلاش کنن تما ...

بی خیالش بشم؟ بزارم راحت با اون باشه 

حداقل به اون دختره بگم این چه آشغالیه، اخه خیلی بلده خودشو خوب نشون بده

گلی نظرت درمورد یکی از روستاها شمال برا زندگی چیه میدونی اونجا چ قیمته

روستا نه شهرش اره داییم پارسال با ۸۵۰ تومان یک ویلایی توپ و شیک و تقریبا نوساز خرید.خیلی راحت .روستاهاش ک خیلی بهتر میتونی بخری و بسازی.البته باید بقیه مواردم درنظر بگیری.مثلا جابرای رشد و فعالیت خودت و خانوادت

بی خیالش بشم؟ بزارم راحت با اون باشه  حداقل به اون دختره بگم این چه آشغالیه، اخه خیلی بلده خود ...

شما و اون اقا چندسالتونه

شما و اون اقا چندسالتونه

من 20 اون 24