2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2711229 بازدید | 67040 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز جان .من اصلا نمیدونم پاک سازی چیه؟

عزیزم بهت توصیه میکنم یه کم تاپیک و زیرو رو کن مطالبش خیلی بدردت میخوره یه سری کتاب هم همیشه انرژی مثبت جون لینک میذاره دانلود کن بخون. 

خودتو خیلی دوست داشته باش تو لایق بهترین هایی

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄

این اصل اساسی را شروع کنید که شما نیازی به تایید کسی ندارید. درست است؟ بله، اگر کسی شما را دوست ندارد، زندگی شما نابود نمی شود. شما میتوانید شادمانه قدم بزنید، کتاب بخوانید، رمان بنویسید، ورزش کنید، روی چمنها دراز بکشید، غروب را تماشا کنید، میتوانید با شخص خودتان شاد باشید.

زمانی که به این درک برسید، از نگرانی اینکه دیگران در مورد شما چه فکر می کنند رها میشوید. زمانی که احساسهای بد به سراغتان میآیند (خارج از کنترل ما)، درک کنید که اینها بوی خواستن تایید دیگران را می دهند و به یاد بیاورید که شما نیازی به تایید دیگران ندارید. بدون آن هم انسان خوبی هستید. در شوق تایید دیگران، زندگی ما رنج آور میشود و ما نیازی به این رنج نداریم.

کتاب# _کوچک_رضایت   نویسنده لئو بابوتا

وای خدایا کار می‌کنه!

بچه ها من دارم رو باورای مالیم کار می‌کنم. کلا تو این حوزه تازه شروع کردم. نتایج چقدر عالی و سریع هستن! 

خدایا شکرت! 

بچه ها واقعا کار میکنه این قانون کار کردن رو باورهای مالی!

برام انقد جالبه چون تا حالا همش تو حوزه‌های دیگه تمرین میکردم. تو حوزه موفقیت مالی و ثروت تازه شروع کردم و چون نتایج به شدت ملموس و قابل اندازه گیری هستن خیلللییی فوق العاده عالیه حسش. و راستی راستی کار میکنه! 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

خانمهای عزیز سلام. من تازگیها خواننده ی خاموش تاپیک هستم. میدونین حال دلم خوب نیست. چیکارکنم توروخدا کمکم کنین دوروزه کارم شده گریه. ذهنم پره. درگیره. آخه بهم تهمت زده شده منوتوجمع خانواده ی شوهرم له کردم نمیتونم ببخشم تورو خداهرچی میدونین بهم بگین. بخدا الانم باگریه دارم میگم. همش باخودم میگم حتما گناهی کردم که مستحق چنین چیزی هستم. نمیدونم برخوردم باید باکسی که خیلی دوسش داشتم چه حوری باشه. خدایابدادم برس

چه باورایی را تقویت کردی بگووووووو😆😆😆

ببین من اصلا این بخش از زندگیمو به دست فراموشی سپرده بودم تا اینکه یه ضربه مالی یهو بیدارم کرد. اولش خب تو فکر رفتمو ناراحت شدم و... بعد شکرگزاری کردم چون اگر این ضربه وارد نمیشد من همچنان تو خواب بودم . فکر کردم ببینم چی شد که این اتفاق برام افتاد، و تازه متوجه خودم شدم، به خودم اومدم . 

در حال حاضر دارم میگردم باورهای درست مالی رو از همه جا پیدا میکنم و یادداشت میکنم و تکرار میکنم . 

مهمترینش که باید ملکه ذهنم بشه به نظرم اینه که خدا تنها منبع رزق و روزیه و میخواد خود خدا میخواد که ما پولدار بشیم. 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
سلام منم دارم رو روابطم کارمیکنم باورای جدید تکرارمیکنم گاهی مینویسم اماچیزی که ذهنم مشغول کرده اینه ...

من هرروز تو دفترم مینویسم این چن تا جمله رو که از تو کتاب یا جزوه مربوط به هواوپونوپو درآوردم خدایا فقط برای امروز خشمگین نمیشم نگران نمیشم با همه مهربان هستم مسئولیتم رو بدرستی انجام میدم و شکرگذار هستم میشه ملکه ذهنم و خیلی کمکم میکنه تو کل روز 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
وای خدایا کار می‌کنه! بچه ها من دارم رو باورای مالیم کار می‌کنم. کلا تو این حوزه تازه شروع کردم. نت ...

داری میگی قانون ✌🏼 قانون چه دلمون بخواد چه نخواد کار میکنه ✌🏼

و جالب این با خلق باور ها میتونیم نتیجه رو عالی ببینیم

بیزارم از این کهنه خدایی که تو داری💜هر روز مرا تازه خدایی دگر هست

من روباورعزیزومحترم بودن کارمیکنم ونتیجش دارم میبینم یواش یواش

پریشب رفتم مراسم بعدی جانشیتم صاحبخونه بآینکه منونمیشناخت اماخودش اومدوگفت بیابالابشین جاهست

قبل محرم خانواده شوهرم به صرف جوج بردیم بیرون بعداولین لقمه غذاروکهخوردن دومادشون شروع کردکلی تعریف وتشکر برادرشوهرم شدیدترازاون بعدم مادرشوهرم فرداش زنگ زدکلی تشکرکردازم 

افرودیت جون منم راهنمایی کن

من دنبال نشونه هم هستم وقتی دارم کارمیکنم رو باورام وتمرکزم میذارم رونکات مثبت اما توبحث روابطم همش ن گ ر انم که میشه یانه ن گ ران اینده ام واین حسم ب د میکنه

وذهنم دایم میگه ن میشه یادته فلان روز همسرت چی گفت چی کار کرد بازم همون کارمیکنه

داری میگی قانون ✌🏼 قانون چه دلمون بخواد چه نخواد کار میکنه ✌🏼 و جالب این با خلق باور ها میتونیم ن ...

اره عزیزم میدونم. من تو حوزه مالی تمرین و تجربه ملموس نداشتم و برام هیجان انگیزه به همین خاطر با ذوق و بیشتر استعاری نوشتم :)