2777
2789
عنوان

❄💜 اسم بازی ❄💜

| مشاهده متن کامل بحث + 7752 بازدید | 1939 پست
@محفود   ای جانم😍 خیلی ممنونم ازت خانم گل، قربونت برم من💋💙 (اونجا قفل شد اینجا جوابتو ...

استدعا دارم 🥴💜

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@محفود   ای جانم😍 خیلی ممنونم ازت خانم گل، قربونت برم من💋💙 (اونجا قفل شد اینجا جوابتو ...

عزیزممم دورت بگردممم خیلی خوبییی شمااا😍❤️

@نیکی۰ که عشقههه😍

عهه تگ نشد

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزممم دورت بگردممم خیلی خوبییی شمااا😍❤️ @نیکی۰ که عشقههه😍 عهه تگ نشد

مجددا استدعا دارم 🥴😆 عزیز دلی😍😘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مجددا استدعا دارم 🥴😆 عزیز دلی😍😘

تو بیشتررر😍😘😘

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
@ketii     سلام😑

عه هست انگار😶😶

مرض😐

اخطار لغو کاربری.

لطفا از ادبیات صحیح استفاده کنید

خدانکنه عزیزدلم💙❤️ اسم قشنگت چیه ؟اگه دوس داری بگو 💋

عیجونممم😍😘اسمم نسا 

خدانکنه عزیزدلم💙❤️ اسم قشنگت چیه ؟اگه دوس داری بگو 💋

پریا😍😍 سلام

چقدر امروز تو فکرت بودم

عشقم نگفتی تولدته

مبارک باشه

از خدا میخام همیشه دلت شاد باشه پری جونم

خیلی خوشحال شدم عزیزم

انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیز🥰

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!