2777
2789
عنوان

دعوا

201 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

۱۷ سالمه 

الان عضو سایت شدم😌

دو سه ساعت پیش خونه خالم با خالم دعوامدن شد خالمم که جنگیه پاشد منو مامانمو داداش ۱۰ سالمو زدن با پسرش و تهدید به قتل کردن 

ماهم از خونه اومدیم بیرون من زنگ زدم پلیس بردیم در خونشون بعد اومد بهم گفت غلط کردم  منم رضایت دادم 

کار درستی کردم زنگ زدم پلیس؟الان نصف صورتم زخمیه..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس بذار  

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
حس میکنم سرکاریه ..‌😐

حس نکن مطمئن باش‌.

چون این به سن قانونی نرسیده که بخواد رضایت بده‌ مامانش باید رضایت بده.

بعدم یعنی به این راحتی گذاشتن خاله اش بزنتشون؟

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
حس نکن مطمئن باش‌. چون این به سن قانونی نرسیده که بخواد رضایت بده‌ مامانش باید رضایت بده. بعدم یعن ...

یه ربع پیشم تازه عضو سایت شده 

خدایی چه فکرب میکنین میاین همچین چیزی میگین

عجب

یه ربع پیشم تازه عضو سایت شده  خدایی چه فکرب میکنین میاین همچین چیزی میگین

حالا اگه قبلا عضو شده بود میگفتم شاید اثرات سایته که خوشش میاد ملت رو سرکار بزاره.😂

ولی اینکه تازه عضو شده هیچ توجیحی براش پیدا نمیکنم جز اینکه فکر میکنه ماگوشامون مخملیه😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
هی بابا الانم که رفت محو شد😂😐😂

آره دیگه😂

فکر کنم دید دروغش خیلی ضایع بوده رفت تو افق محو شه یکم فکر کنه با سناریو جدید بیاد😂😂