2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من این متنو چند وقت پیش تو یه تاپیک نوشتم که شکر خدا پکید!

اونجا پیشبینی کردم که خب این طرح تو روز های اخر همین دولت تصویب میشه که خب همینم شد!

این همون متنه!👇🏽👇🏽👇🏽

شاید طولانی بشه یکم ولی ارزششو داره!!سلام! شاید این اسم به گوشتون خورده باشه..."طرح صیانت از فضای مجازی"این طرح قطعا در چند روز اینده یا در ماه های ابتدایی دولت بعدی به تصویب میرسهاما خب اصلا این طرح چی هست؟!این طرح شامل ۳۴ بند میشه و میخواد تموم خلا های قانونی فضای مجازی رو پر کنه. من خودم قبول دارم فضای دیجیتال کشور پر از مشکل و خلا قانونیه اما مساله ای که هست اینه که هر کدوم از این ها باید با برنامه و زیر ساخت سازی درست و مهمتر از اون به مرور زمان حل بشه. نه با یک طرح ۳۴ بندی!یکی از بند ها مربوط به "خدمات پایه کاربردی" هست. اگه بخوام خلاصه بگم ینی اینکه هر کسب و کاری جزو خدمات پایه کاربردی محسوب میشه... حالا ینی چی؟! مثلا شما اگه به پیج لباس فروشی داشته باشید قانون میتونه خیلی راحت پیجتون رو ببنده یا محدودش کنه. یکی دیگه از بند ها مربوط به "رصد و پایش اطلاعات گذرگاه های مرزی" هست. ینی هر سرویسی که بخواد داخل ایران فعالیت کنه باید بیاد خدماتش رو ثبت کنه. بعد از اون باید مجوز فعالیت بگیره و بعد از اون یه نماینده واسه خودش در ایران معرفی کنه. مثلا گوگل باید تو ایران نماینده داشته باشه! نکته جالب اینه طبق قانون این پلتفرم های خارجی فقط ۸ ماه فرصت دارن که خودشون بیان و ثبت بشن. که خب قطعا نمیان. ( اگه مایل بودید تو یه تاپیک جدا میگم چرا مثلا یوتیوب حاضر نیست تو ایران ثبت بشه ) حالا اگه ثبت نکنن چی میشه؟! خیلی قانونی اون پلتفرم ها توی ایران بسته میشن. خلاصه بخوام بگم از روزی که این طرح در مجلس تصویب بشه تا یکسال بعدش باید با گوگل جیمیل اینستاگرام توییتر و همه چی خداحافظی کنید! جالبتین بند اینه: "سهم ترافیک هر یک از خدمات پایه کاربردی داخلی باید بیشتر از خارجی باشه."ینی مثلا اگه واتسپ به فرض محال تو ایران ثبت بشه و بسته نشه فقط ۳ دهم درصد از پهنای باند رو بهش اختصاص میدن. ینی بدون اینکه اپ رو ف.یلتر کنن شما دیگه واتسپ واستون باز نمیشه یا اگه هم بشه یه پیام چهل دقیقه طول میکشه تا ارسال بشه! اینجوری همه چی از دسترس خارج میشه بدون اینکه انگ ف.یلترینگ بهشون بچسبه!