2777
2789
عنوان

من یه سید هستم....

1660 بازدید | 44 پست

سلام من سید هستم. جدم برمیگرده به امام موسی کاظم. آدم بی حاشیه ای هستم. هیچوقت بد کسی رو نخواستم. جز احترام و محبت ازم چیزی ندیدن. تا جایی ک از دستم براومده به همه کمک کردم. اهل دروغ و دغل و غیبت و فوحش و اینام نیستم چون میدونم تو زندگیم تاثیر بدی میزاره. همه میگن خیلی دلت پاکه و هر چی بخوای خدا میده بهت و واقعا هم هرچی خواستم خدا رومو زمین ننداخته❣️ولی من یه سید باحجاب نیستم. خیلی حیا سرم میشه ولی محجبه نیستم بدتر ازاون نمازم نمیخونم. فقط ماه رمضان ک. روزه میگیرم نماز میخونم. خیلی دلگیرم از خودم بابت این مسئله، یه جورایی ازاون سید های قرطی هستم😞🥴🤕ولی خدا میدونه ک تو دلم جز محبت به هم نوعانم هیچی نبوده و نیست.

بنظرتون خیلی بدم؟ 

🖤

همسر و دخمل منم جدشون برمیگرده ب امام موسی کاظم ❤️

عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صبح همه زنگ میزنن بهم تبریک میگن و التماس دعا دارن میگم بهشون ک دعام گیرا نیست ولی میگن نه حرفت پیش خدا برو داره.اما من خجالت میکشم از خدا دیگه چیزی بخوام. من نه میتونم ازاین مدل ظاهرم بگذرم نه میتونم به سید بودنم بی تفاوت باشم. هیچ سالی مثل امسال حالم اینجور غریب و بد نبوده😣🤦‍♀️

🖤