2777
2789

گواهی فوت کارت ملی وشناسنامه متوفی وکارت ملی وشناسنامه همسرمتوفی اگر بچه زیر هجده سال هم دارن باید برید شورای حل اختلاف برای درخواست انحصار وراثت واون برگه رو بیمه میخواد معمولا دوماه زمان میبره تا حقوق برقراربشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اداره بیمه منظورم بود

گواهی فوت کارت ملی وشناسنامه متوفی وکارت ملی وشناسنامه همسرمتوفی اگر بچه زیر هجده سال هم دارن باید برید شورای حل اختلاف برای درخواست انحصار وراثت واون برگه رو بیمه میخواد

اگربچه زیرهجده سال دارید کپی واصل شناسنامه اونهارو هم اداره بیمه میخواد

شما میدونی مالیات بر ارث و چه جوری باید بگیرم برای خارج کردن سپرده بانکی فرد  فوت شده

شما میدونی مالیات بر ارث و چه جوری باید بگیرم برای خارج کردن سپرده بانکی فرد  فوت شده

برای مالیات برارث اول میرید دفترخدمات الکترونیک قضایی درخواست میدید برای انحصار وراثت فکرکنم نزدیک دویست تومنم میگیرن وبهتون میگن چه تاریخی برید شورای حل اختلاف تا برگه انحصار وراثت بگیرید وازاونجا بااون برگه باید برید اداره مالیات ودارایی شهرتون درخواست مالیات برارث بدید

برای مالیات برارث اول میرید دفترخدمات الکترونیک قضایی درخواست میدید برای انحصار وراثت فکرکنم نزدیک د ...

گواهی انحصار وراثت و گرفتم ولی مالیات بر ارث و نگرفتم برای بانک لازمه که باشه ؟ برای گرفتن سپرده بانکی