2777
2789
عنوان

لرزش نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 24 پست
دکتر چی گفت؟  اره ختنه کردیم سرش هم محکم نخورده جایی  همون نشستنی میفته زمین میخوره سرش

و اینکه توجه کن وقتی میلرزه هوشیاری ش چطوره؟ چشمام چطوره حالتش ، اینا هم مهم۶

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسرم 9ماهگی تا 10ماهگیان مشکلو داشتت چقدر گریه کردمو چقدر پرسوجو کردم ودر اخر خودبخود خوب شد فک کنم بخاطر جیش کردنش بود

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

بچه من دنیا اومد چند ساعت بعد لرزش گرفت و دست و پایش می‌پرید توو هوا

میخاستن بستری کنن گفتن تشنجع ولی نبود 

خلاصه گفتن کمبود قند و کلسیمه و دارو ذادیم به نوزاد

تا دوماهگی خوب نشد تا بالاخره یه متخصص تهرانپارس گفت سیستم عصبی بعضی بچه ها توو شکم مادر تکمیل نمیشه و بعد زایمان زمان می‌بره تا درست شه

سه چهارماهگی درست شد البته نذر امام رضا کردم یه لباس و تبرک کردن پوشیدم تنش همون روز خوب شد

چه جالب ...من الان از دکتر نوزاد و اطفال میام...پسرمو برده بودم ....وقتی تو اتاق دکتر بودم یکی از مامان هایی که قبل من نوبتش بود و رفته بود دارو های بچشو گرفته بود آورده بود دکتر ببینه به دکتر گفت:«اقای دکتر یادم رفت اون موقع بگم دخترم بعضی وقتا میلرزه علتش چیه » دکتر گفت  طوری نیست مشکلی ندارن فقط قطره های آهن و ویتامیناشو به موقع بده و فراموش نکن از ضعیفیه بدن کودکانه..نگران نباش....