2777
2789
عنوان

دکتر نمیبره

535 بازدید | 13 پست

هعیی اینقدر کلنجار رفتم تا این تاپیکو بزنم یا نه اما واقعا دیگ مجبورم 

من الان دو سه سالی هست مریضم یعنی الان سه ساله ک شاید سالی یه بار پریود بشم همش دلدرد داشتم اما الان پنج ماهه بدتر شدم😢شبو روز دلدرد دارم مامانم هی میره از این پیر زنا نظر میپرسه جوشونده درست میکنه میده بخورم اعتقاد به دکتر ندارن ن بابام نه مامانم دیگ از دلدرد خسته شدم  بدنم یهو پف کرده تا میگم دلم درد میکنه میگن خب کمتر بخور درحالی که حتی شاید نصف بشقابم نخورده باشم😢😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خطر ناک باشه توگوگل سرج کن بخون براشون 

دیروز یه ساعت واسه مامانم روضه خوندم که حلالت نمیکنم و بالاخره منم حق دارم به گردنت و فلان میگ با همین جوشونده ها خوب میشی 😑

با مامانت صحبت کن یا با یه کسی که حرفش برو داره مشکلاتت رو بگو و حتما یک کلام شو که باید بری دکتر چون خدایی نکرده بعد ازدواج واسه بچه دار شدنت مشکل درست میشه کل زندگیت رو تحت تاثیر قرار میده

بعضی پدر مادر ها واقعا نمیدونم چرا انقد بی خیال هستن انقد دیدم که بچه رو بچگی نبردن دکتر مونده بزرگ که شده زندگیش به فنا رفته بعد میان میگن بچمونه فلانه هزار تا نزر کردیم براش آخه سطح نادونی تا چه قدر واقعا بچه نیارن میخوان چیکار بچه رو توکل به خدا میارن بزرگ میکنن

با مامانت صحبت کن یا با یه کسی که حرفش برو داره مشکلاتت رو بگو و حتما یک کلام شو که باید بری دکتر چو ...

بخدا منم همینوو میگم به زنداییم گفتم اونم همین حرفای شمارو بهش زد واسش مثال زد از فامیلاشون امااا کو گوش شنوااا زنداییم که رفته بود خودش علائممو به دکتر گفته بود دکتر گفته احتمال داره کیست تخمدان داشته باشه مامانمم میگ قرار نیس دخترو هرروز ببرن دکتر که😐همسایمون مامایی خونده میگم حداقل به اون بگو میگ زشته برم بگم دخترم اینطوری شده

بخدا منم همینوو میگم به زنداییم گفتم اونم همین حرفای شمارو بهش زد واسش مثال زد از فامیلاشون امااا کو ...

چی بگم والا چند سالته؟

سعی کن زودتر مستقل شی دست به جیب شی خودت واسه سلامتی و آیندت تصمیم بگیری  

یعنی چی خرافات مامانت که دختر رو نمیبرن دکتر 😐

بعضی پدر مادر ها واقعا نمیدونم چرا انقد بی خیال هستن انقد دیدم که بچه رو بچگی نبردن دکتر مونده بزرگ ...

میدونی مامانم چون فقط با پیره زنا چرخیده عین عونا شده هعف حتی سالی یه بار میره ارایشگاه ارایش اصلا حتی کرم نمیزنه میگ مگ چند روز زندم عیدا با زور واسش لباس میخریم عینقدر جلو دختر عموهام خجالت میکشم😢لباس نوهاشو میزاره تو کمد رنگ و رو رفته هاشو میپوشه هعیی خدا😭اصلا نمیدونم چکار کنم

چی بگم والا چند سالته؟ سعی کن زودتر مستقل شی دست به جیب شی خودت واسه سلامتی و آیندت تصمیم بگیری &nb ...

۱۹ سالمه میدونی الان فقط میخام از این درد خلاص بشم .دیگ دیوونه شدم 

ابنقدر مینالم  بابام عصبی میشه میگ بیا ببرمت دکتر مامانم میگ هیچیش نیس ولش کن داره خودشو لوس میکنه😐