2777
2789

چیزی که خیلی دور از ذهن باشه یا ناممکن باشه؟؟واسه من بهبودی دخترمه.تا حالا واسه شما یا اطرافیانتون حاجت روایی پیش اومده؟؟

آسمان تو چه رنگ است امروز......  

دیدم زیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی....معجزه چیه اصن

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
واسم تعریف میکنی 

فامیلمون با ظریب هوشی خیلی پایین با کشیدع شدن پارچه سفید رو سرش بعد چهل روز از کما در اومد 

خودم بیماریم ک درمان نداشت درمان شد 

یسری چیزای دیگم هست ک نمیتونم بگم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

اره قبلا بخاطر ندونم کاری و خریتم نزدیک بود آبروم پیش همه بره  هیچ جوره راه در رویی نبود

جلو خانواده و طایفه شوهر و خودمون وااای خدایا عقلم کجا بود .

نذر نیاز کردم توبه کردم التماس خدا کردم حلش کنه

به صورت معجزه آسایی حل شد

حتی اون قضیه به نفعم تموم شد

کاربری چهارم. 
فامیلمون با ظریب هوشی خیلی پایین با کشیدع شدن پارچه سفید رو سرش بعد چهل روز از کما در اومد  خو ...

چه دعایی کردی چه نذری کردی چی ب خدا گفتی؟؟منو راهنمایی کن خیلی مستاصلم 

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
چه دعایی کردی چه نذری کردی چی ب خدا گفتی؟؟منو راهنمایی کن خیلی مستاصلم 

مامانم فقط نذر کرد 

نذر ی سید 

کی هست سید منم میتونم نذرش کنم 

بستگی ب خودت دار 

اسمش میر رمضان بود