2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

93 بازدید | 10 پست

سلام دوستااان من کیست تخمدان دارم هم چپ هم راست که سه ماه پیش رفتم سونو هردو۳۱mmبود دارویی مصرف نکردم دوهفته پیش رفتم یکی شد ۲۵mmیکی ۳۵

دکتر ال دی داد از روز ۳ پریودی بخورم

من پارسال قرص اورژانسی مصرف کردم پریودیم کلا بهم ریخت ماهی دوبار میشدم در حد لک بینی الان ۴ماهه بهترشدم 

ماه پیش ۱۶روز خونریزی داشتم این ماه دیروز بعد ۳۴روز لک دیدم الانم خونِ کمرنگ ولی در حد لک بینی 

الان چیکارکنم اگه همینطور لک بینی بود روز ۳مصرف کنم همونطور ک دکترم گفت یا روز۵؟

و چه دمنوش و غذاهایی مصرف کنم 

اگ کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنماییم کنه⚘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگید چی مصرف میکنید

میگم عزیزم اگه دوست داشتی استفاده کن 

پیاز درمانی 

دو تا لیوان اب میزاری بجوشه بعد دوتا پیاز زرد باشه حتما چهار قسمتش می کنی میندازی تو اب جوش بجوشه درشو می بندی بعد ده دقیقه ابشو می خوری قبل از شام و ناهار از روز پنجم پریود تا روز بیست دورت بعد قطعش می کنی تا سه ماه همین کارو میکنی البته هورمون پرولاکتینت نباید بالا باشه

شیاف ابنبات 

ابنبات ساده رو میگیری زیر اب تا زبری هاش بره بعد شیافش می کنی واژینال نه درد داره نه گیر میکنه نه اونجا می مونه اب میشه خودش میاد ولی عفونت و کیستم با خودش میاره نوار بگیر حتما چون کلی ترشح ازت میاد