2777
2789
عنوان

گل حسن یوسف

95 بازدید | 14 پست

سلام خانما من یک گلدون حسن یوسف دارم الان دو سه روزه تو خاکش پشه کوره زیاد شده و برگاش هم یهویی دارن میریزن کسی راهگاری بلد نیست؟؟ چی براش بزارم این پشه ها از بین برن ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب پاش چرا  خوب بهش درست حسابی آب بده  من از گل فروشی سم خریدم برا پشه های گلدونم

خب اینجوری آب هم میدم ولی هر چند روز یبار چون اینجا بیرون خیلی گرمه نمیتونم ببرمش تو آفتاب زود برگاش پژمرده و خراب میشن و داخل خونه هم همش سرده واسه همین با آب پاش میدم

آب پاش چرا  خوب بهش درست حسابی آب بده  من از گل فروشی سم خریدم برا پشه های گلدونم

من به ارکیدم زیاد غبارپاشی کردم ، روی یکی از برگهاش به مقدار کمی قارچ ظاهرشد ، اون برگ رو بریدم ، به نظرتون قارچ به ریشه هم نفوذ کرده ، اگه قارچ کش بزنم کافیه یا نه باید خاک و ظرفش عوض بشه؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم
من به ارکیدم زیاد غبارپاشی کردم ، روی یکی از برگهاش به مقدار کمی قارچ ظاهرشد ، اون برگ رو بریدم ، به ...

نمیدونم عزیزم اطلاعات من خیلی کمه در مورد گل 

معذرت میخوام 🙏🏻🙁

نمیدونم عزیزم اطلاعات من خیلی کمه در مورد گل  معذرت میخوام 🙏🏻🙁

خواهش میکنم عزیزم ، همین که الکی یه چیزی نگفتین و با قدرت گفتین نمیدونم‌ خیلی ارزش داره🌹

درخواست دوستی قبول نمیکنم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز