2777
2789

چه ربطی به نهار داشت؟😂

دمشو بگیرین بندازینش بیرون🤣

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی به نهار داشت؟😂 دمشو بگیرین بندازینش بیرون🤣

عزیزم وقتی اومده تو آشپز خونه؟؟؟

ما هم می‌ترسیم بریم

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
عزیزم وقتی اومده تو آشپز خونه؟؟؟ ما هم می‌ترسیم بریم

یعنی به خاطر مارمولکه غذا درست نکردین؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
دمشو ول میکنه فرار میکنه

خب بندازتش تو کوچه

میگن مارمولک رو از دمش بگیری دمش کنده میشه خودش فرار میکنه.نشنیده بودین؟😁

جدی؟چرا شنیده بودم ولی فک نمیکردم واقعیت داشته باشه 

بعدشم من شوخی کردم نباید دم مارمولکو بگیرین چون سیانول داره